Αυτοί που κρέμασαν τις ρακέτες τους το 2018

Αρκετοί σπουδαίοι τενίστες και τενίστριες, κρέμασαν τις ρακέτες τους μέσα στο 2018. Αναλυτικά, παρακάτω…

Ούτε ένας, ούτε δυο, αλλά έξι άνδρες και πέντε γυναίκες εκ των κορυφαίων στον πλανήτη τα τελευταία χρόνια, κρέμασαν τις ρακέτες τους και είπαν ένα μεγαλοπρεπέστατο αντίο στο τένις μέσα στη χρονιά που διανύσαμε.

Ίσως η απόσυρση που κανείς δεν περίμενε να γίνει τόσο νωρίς, ήταν αυτή της Αγκνιέσκα Ραντβάνσκα, που στα 29 της με ένα συγκινητικό μήνυμα είπε αντίο στο παγκόσμιο τένις λόγω

τραυματισμού.

Η Μαρτίνα Χίνγκις και η Μαριόν Μπαρτολί, δυο από τις τενίστριες που έχουν γράψει τη δική τους ιστορία στο γυναικείο τένις έχοντας κατακτήσει πολλούς τίτλους και διακρίσεις, κι αυτές ανακοίνωσαν τις αποσύρσεις τους.

Τέλος, δυο Ιταλίδες, η Ρομπέρτα Βίντσι και η Φραντσέσκα Σκιαβόνε εγκατέλειψαν στο τέλος της φετινής σεζόν και αυτές το τένις.

Στους άνδρες, Ζιλ Μιούλερ και Μίχαηλ Γιούζνι είναι τα δυο ονόματα που ίσως δεν περιμέναμε να δούμε στη λίστα αυτή. Ο μεν Ρώσος επέλεξε να σταματήσει το τένις λόγω του προχωρημένου της ηλικίας του, ενώ ο δε Μιούλερ, λόγω τραυματισμού.

Ο Φλόριαν Μάγιερ και ο Ζουλιάν Μπενετό, δυο από τις παλιές καραβάνες των courts, τερμάτισαν επίσης τις καριέρες τους φέτος, με τους Αλεχάντρο Φάγια και Γιούργκεν Μέλτζερ να αποχαιρετούν και αυτοί το τένις μέσα στο 2018.

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Αυτοί που κρέμασαν τις ρακέτες τους το 2018 appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα