“Αφιερωμένο στη γιαγιά και τον πατέρα μου”

Λίγες ώρες μετά το τέλος του συγκλονιστικού τελικού του Γαλλικού Όπεν, ο Στέφανος Τσιτσιπάς συγκλόνισε με το post που ανέβασε στα social media, αποκαλύπτοντας τον θάνατο της αγαπημένης του γιαγιάς, μόλις λίγα λεπτά πριν τον τελικό με τον Νόβακ Τζόκοβιτς.

Ο Έλληνας πρωταθλητής που έκανε υπερπροσπάθεια απέναντι στον κορυφαίο του κόσμου, πριν λυγίσει στα πέντε σετ, αφιέρωσε το τρόπαιο του φιναλίστ στην γιαγιά του τονίζοντας το πόσο σημαντικό ρόλο έχει παίξει στη ζωή του αλλά και

στου πατέρα του.

“Η ζωή δεν είναι μόνο νίκες και ήττες. Σημασία έχει να απολαμβάνεις κάθε στιγμή, μόνος ή με άλλους. Να ζεις με νόημα και χωρίς μιζέρια. Να σηκώνεις τρόπαια είναι κάτι αλλά όχι τα πάντα.

Πέντε λεπτά πριν μπω στο court η γιαγιά μου έχασε τη μάχη με τη ζωή. Ήταν μια σοφή γυναίκα, με πίστη στη ζωή και διάθεση να δώσει όσο κανένας άλλος που έχω γνωρίσει. Είναι σημαντικό να έχεις περισσότερους τέτοιους ανθρώπους δίπλα σου γιατί άνθρωποι σαν αυτή, σε κάνουν να νιώθεις ζωντανός. Σε κάνουν να ονειρεύεσαι.

Ανεξάρτητα με το τι έγινε σήμερα, αυτό είναι αφιερωμένο σε εκείνη. Την ευχαριστώ που μεγάλωσε τον πατέρα μου. Χωρίς αυτόν, αυτό δεν θα ήταν δυνατόν”

The post “Αφιερωμένο στη γιαγιά και τον πατέρα μου” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα