Επιχείρηση “αναγέννησης” χωρίς τα social media!

O Στέφανος Τσιτσιπάς θα παίξει για πρώτη φορά με τα ελληνικά χρώματα σε πάτριο έδαφος στην τριήμερη γιορτή Davis Cup που θα φιλοξενήσει το Tatoi Tennis Club εκκινώντας την προσπάθεια ανασυγκρότησης του έχοντας “αποκηρύξει” προς το παρόν τα social media!

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ήταν απλά φανταστικός στο πρώτο μισό της σεζόν!

Δύο τίτλοι σε Μασσαλία και Εστορίλ, τελικός στη Μαδρίτη, ημιτελικοί σε Αυστραλιανό Όπεν και Ρώμη, συνέθεσαν ένα

τρομερό σύνολο αποτελεσμάτων για τον Στεφ με την ήττα, και ειδικά τον τρόπο με τον οποίο έγινε, από τον Σταν Βαβρίνκα στο Γαλλικό Όπεν να αποτελεί την αρχή της καθίζησης.

Η αυτοπεποίθηση του Στεφ δεν ήταν η ίδια έκτοτε και ακολούθησε ένα σερί κακών αποτελεσμάτων με αποκορύφωμα τις τέσσερις σερί ήττες με τις οποίες ολοκλήρωσε την Αμερικανική swing αποκλειόμενος στην πρεμιέρα του σε Μόντρεαλ, Σινσινάτι και Νέα Υόρκη.

Ο Στέφανος επέστρεψε στην Ελλάδα και θα είναι ο ηγέτης της ομάδας Davis Cup στην προσπάθεια ανόδου στο World Group II και αποφάσισε παράλληλα να διαγράψει όλους τους λογαριασμούς κοινωνικής δικτύωσης!

Μία παράξενη, υπό μία έννοια, απόφαση μιας και ο Στεφ λάτρευε την επικοινωνία με αυτόν τον τρόπο, ωστόσο, φαίνεται ότι είδε τα πράγματα από άλλη σκοπιά.

“Πιστεύω ότι η απόφαση αυτή θα με βοηθήσει πολύ στο πνευματικό κομμάτι και θα έχω λιγότερες “παρεμβολές” στη ζωή μου. Θα με βοηθήσει να συγκεντρωθώ στους ανθρώπους για τους οποίους νοιάζομαι και να μείνω μακριά από ανθρώπους που δεν ξέρω και δεν με ενδιαφέρουν! Το βλέπω σαν μία αποτοξίνωση και θα με κάνει να νιώσω καλύτερα! Θα μου δώσει μία καινούρια ιδέα να κάνω κάτι διαφορετικό από αυτό που συνήθιζα κάθε μέρα” εξηγεί ο Στέφανος.

Αφού προσφέρει τις υπηρεσίες του στην εθνική ομάδα, στη συνεχεία ακολουθεί η… Ευρώπη και η συνεισφορά του στην ομάδα Laver Cup όπου θα ενώσει τις δυνάμεις του με τους τεράστιους Φέντερερ και Ναδάλ!

Κώστας Αϊτάκης

The post Επιχείρηση “αναγέννησης” χωρίς τα social media! appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα