Αέρινος ο Βασιλιάς στην πρεμιέρα – VIDEO

Eντυπωσιακός ο Ρότζερ Φέντερερ στον πρώτο του αγώνα για το 2020, κέρδισε εύκολα τον Στιβ Τζόνσον στην πρεμιέρα του Australian Open

Την ίδια ώρα που η βροχή ταλαιπωρούσε αθλητές, θεατές και διοργανωτές, ο Ρότζερ Φέντερερ είχε την ασφάλεια της οροφής στο κεντρικό court, Rod Laver Arena στο Melbourne Park και σε indoor συνθήκες δεν αντιμετώπισε προβλήματα απέναντι στον Στιβ Τζόνσον.

Ο 38χρονος Ελβετός, χρειάστηκε μόλις 1 ώρα και 21 λεπτά αγώνα για να κερδίσει με 6-3, 6-2, 6-2 τον Αμερικανό και να πάρει το εισιτήριο για το 2ο γύρο

της διοργάνωσης, στην 21η συμμετοχή του στο Australian Open.

Ήταν το πρώτο του τουρνουά, μετά την ήττα από τον Στέφανο Τσιτσιπά στο ATP Finals τον περασμένο Νοέμβριο και ο Φέντερερ δεν έδειξε καθόλου σημάδια “σκουριάς”, βγάζοντας winners κατά βούληση ενώ έσωσε το ένα και μοναδικό break point που δημιούργησε στο ματς ο Αμερικανός, Νο75 στον κόσμο.

Ο Τζόνσον προερχόταν από δύο πολύ καλές εβδομάδες στο Challenger Tour, όπου το περασμένο Σάββατο κατέκτησε και τίτλο στην Αυστραλία, ωστόσο απέναντι στον Βασιλιά, δεν πρόλαβε να κάνει τίποτα.



“Είμαι χαρούμενος για σήμερα. Προπονήθηκα πολύ σκληρά κατά τη διάρκεια της off-season. Είμαι χαρούμενος που δεν είχα κάποιο πισωγύρισμα. Νιώθω καλά στις προπονήσεις και είμαι χαρούμενος που φάνηκε και στο court” είπε ο Φέντερερ αμέσως μετά.



AUSTRALIAN OPEN MEN’S DRAW | WOMEN’S DRAW | OOP (+9h)

The post Αέρινος ο Βασιλιάς στην πρεμιέρα – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα