Winston-Salem: Επική ανατροπή ο Τιμ (vid)

Πριν από περίπου ενάμιση χρόνο, είχε πετύχει την τελευταία του hard court νίκη ο Ντόμινικ Τιμ στο ATP Tour.

Ο Αυστριακός που κάνει φιλότιμη προσπάθεια να επιστρέψει στο κορυφαίο επίπεδο, έχοντας ταλαιπωρηθεί από τραυματισμό και κατάθλιψη, σημείωσε την πρώτη του hard court νίκη από τον Μάρτιο του 2021, βγαίνοντας ζωντανός από τη συναρπαστική μάχη με τον Τζέι Τζέι Γουλφ για τον 1ο γύρο του Winston-Salem Open.

Το πρώην Νο3

και νυν Νο231 στον κόσμο, έσωσε 2 match points του αντιπάλου του και επικράτησε με  6-7(5), 7-5, 7-6(6) του Αμερικανού, εξασφαλίζοντας το εισιτήριο για το 2ο γύρο της ATP 250 διοργάνωσης, όπου τον περίμενε το Νο1 του ταμπλό, Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ.

Το παιχνίδι είχε καθαρή διάρκεια 3 ώρες και 10 λεπτά, όμως η βροχή ταλαιπώρησε πολύ τους αθλητές.

“Πρώτα απ’όλα είμαι πολύ χαρούμενος με τη νίκη. Είναι η πρώτη μου σε hard court μετά από πάρα πολύ καιρό. Δεν ήταν εύκολο σήμερα με αυτές τις διακοπές και καθυστερήσεις λόγω βροχής. Επιστρέψαμε στο γήπεδο 23:15, ήταν πολύ αργά. Είχα πρόβλημα να ξαναμπώ στο ματς. Ευτυχώς όμως ανέβασα το επίπεδό μου στο tie break του 3ου σετ και είχα την τύχη με το μέρος μου” είπε ο 28χρονος Αυστριακός.

Ο Τιμ έκανε ένα επικό comeback στο τέλος καθώς ο Γουλφ βρέθηκε με προβάδισμα 6-4 στο καθοριστικό tie break, με τον Dominator να παίζει φουλ επιθετικά και με τέσσερις συνεχόμενους κερδισμένους πόντους, δύο εκ των οποίων εντυπωσιακοί winners, να φτάνει στη σπουδαία επικράτηση.

Στο μεταξύ, ο Μιχάλης Περβολαράκης πήρε θέση στο κυρίως ταμπλό ως lucky loser, ωστόσο ηττήθηκε με 6-2, 7-5 από τον Κάιλ Έντμουντ, δείχνοντας πολύ καλά στοιχεία στο 2ο σετ της αναμέτρησης.

Την ίδια τύχη είχε και ο Θανάσης Κοκκινάκης ο οποίος παρότι προηγήθηκε του συμπατριώτη του Τζέιμς Ντακγουορθ, λύγισε στο tie break του 3ου σετ (4-6, 6-3, 7-6) και αποκλείστηκε.

Τέλος, ο Φάμπιο Φονίνι επικράτησε 7-5, 7-5 του Ντούσαν Λάγιοβιτς και θα αντιμετωπίσει τον Τζακ Ντρέιπερ στο 2ο γύρο.

WINSTON-SALEM OPEN DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-7h)

The post Winston-Salem: Επική ανατροπή ο Τιμ (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα