Winston-Salem Open: Σε τροχιά τίτλου ο Αλκαράθ (vid)

Στον πρώτο hard court ημιτελικό της καριέρας του στο ATP Tour, προκρίθηκε ο Κάρλος Αλκαράθ ο οποίος κέρδισε με straight sets τον Μάρκος Γκιρόν, στους προημιτελικούς του Winston-Salem Open την Πέμπτη.

Ο 18χρονος Ισπανός, Νο15 του ταμπλό, χρειάστηκε 1 ώρα και 40 λεπτά για να φτάσει στη νίκη με 7-6(2), 6-2 επί του Αμερικανού και θα παίξει στον 3ο του ημιτελικό καριέρας, αντιμετωπίζοντας την Παρασκευή τον Μίκαελ Ίμερ που με τη σειρά του έκανε την υπέρβαση κόντρα στον Φράνσις Τιαφό, επικρατώντας 6-7,

6-2, 6-3 του Αμερικανού.

“Πιστεύω ότι μπορώ να κερδίσω το τουρνουά. Έχω το παιχνίδι και παίζω πολύ καλά. Νιώθω πολύ άνετα στο court” είπε ο Αλκαράθ στην on-court συνέντευξή του.

Τον περασμένο μήνα, ο Αλκαράθ κατέκτησε τον παρθενικό του τίτλο στο Croatia Open στο Ούμαγκ ενώ είχε χάσει από τον Ίμερ στο 2ο γύρο του Australian Open 2021, στη μοναδική φορά που είχαν βρεθεί αντιμέτωποι.

“Είχαμε παίξει στην Αυστραλία και με κέρδισε. Είμαι έτοιμος τώρα και ελπίζω στη νίκη. Είμαι έτοιμος για τη μάχη και πιο έτοιμος απ’οτι ήμουν στην Αυστραλία” πρόσθεσε το Νο54 της παγκόσμιας κατάταξης.

Στον άλλο ημιτελικό της Παρασκευής, θα αναμετρηθούν οι Ρουσουβόρι και Ιβάσκα μετά τις νίκες επί των Γκασκέ και Καρένιο Μπούστα αντίστοιχα.

Ο Ρουσουβόρι κέρδισε 7-6(5), 6-1 τον Ρισάρ Γκασκέ ενώ ο Ιβάσκα επιβλήθηκε 7-6(2), 6-3 του Ισπανού Νο1 του ταμπλό.

WINSTON SALEM OPEN DRAW | DOUBLES | OOP (-7h)

The post Winston-Salem Open: Σε τροχιά τίτλου ο Αλκαράθ (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα