Wimbledon: Την Παρασκευή κληρώνει για Τσιτσιπά και Σάκκαρη

Στέφανος Τσιτσιπάς και Μαρία Σάκκαρη θα μάθουν τους αντιπάλους τους στον 1ο γύρο του Wimbledon, αλλά και το πιθανό μονοπάτι για τη συνέχεια, στην κλήρωση που θα γίνει την Παρασκευή (30/6) στις 12:00 GR σε ανδρικό και γυναικείο ταμπλό αντίστοιχα.

Όπως και πέρσι, έτσι και φέτος, ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα τοποθετηθεί στο Νο5 του ταμπλό (με τις θέσεις να “κλειδώνουν” την Τετάρτη 28 Ιουνίου), με τον Έλληνα τενίστα να συμμετάσχει για 6η φορά στην καριέρα του στο τουρνουά, με την

καλύτερη πορεία του να είναι αυτή του 2018 εκεί όπου σταμάτησε στη φάση των “16” από τον Τζον Ίσνερ. 

Από εκεί και πέρα ακολούθησαν δύο αποκλεισμοί στον 1ο γύρο από τον Ιταλό Τόμας Φαμπιάνο (2019) και τον Αμερικανό Φράνσις Τιάφο (2021). Πέρσι ο Τσιτσιπάς έφτασε μέχρι τον 3ο γύρο όπου αποκλείστηκε από τον Νικ Κύργιο μετά από ένα επεισοδιακό παιχνίδι τόσο εντός, όσο και εκτός court που ακόμα και μέχρι σήμερα μνημονεύεται…

Η Σάκκαρη από την πλευρά της, όπως όλα δείχνουν θα βρεθεί στο Νο8 του ταμπλό, στην 7η συμμετοχή της στη διοργάνωση. Η Ελληνίδα τενίστρια έχει φτάσει 3 φορές μέχρι τη φάση των “32” (2017, 2019, 2022), με την πιο πρόσφατη να είναι πέρσι, με την πορεία της να σταματάει πάνω στη Γερμανίδα Τατιάνα Μαρία. 

Οι αγώνες στο κυρίως ταμπλό του Wimbledon θα ξεκινήσουν στις 3 Ιουλίου με το 3ο Major της σεζόν να ολοκληρώνεται στις 16 Ιουλίου. 

The post Wimbledon: Την Παρασκευή κληρώνει για Τσιτσιπά και Σάκκαρη appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα