Wimbledon: Ένα βήμα πριν το κυρίως ταμπλό έφτασε η Παπαμιχαήλ

Δεν κατάφερε να βρει την τρίτη διαδοχική της νίκη στα προκριματικά του Wimbledon η Δέσποινα Παπαμιχαήλ, και έτσι αποκλείστηκε από τη συνέχεια του 3ου Major στο Λονδίνο, έχοντας πραγματοποιήσει ωστόσο μία πολύ καλή αγωνιστική προσπάθεια.

Η 30χρονη Ελληνίδα ηττήθηκε από την Ελβετή Βικτωρίγια Γκόλουμπιτς με 6-2, 7-6(5), έπειτα από μία ώρα και 43 λεπτά αγώνα, και ολοκλήρωσε την παρουσία της στο Βρετανικό Grand Slam

με απολογισμό δύο νίκες και μία ήττα.

Θυμίζουμε, πως στους προγενέστερους προκριματικούς γύρους η Παπαμιχαήλ αρχικά επικράτησε της της 21χρονης Τουρκάλας, αλλά και Νο207 του κόσμου, Ζεϊνέπ Σόνμεζ, με 6-3, 3-6, 6-4, ενώ μετέπειτα κέρδισε την Γαλλίδα και πρώην Νο46 του κόσμου, Οσεάν Ντοντάν με 7-6(8), 7-6(3).

Συμμετοχή στα προκριματικά της διοργάνωσης είχε και η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου, που ηττήθηκε από την 28χρονη Σέρβα και Νο223 του κόσμου Ναταλία Στεφάνοβιτς με 6-2, 6-1, στην 5η της παρουσία στο Wimbledon.

Όσον αφορά την Ελβετή, που έχει βρεθεί στα προημιτελικά του Λονδίνου το 2021, μπαίνει για 6η φορά στο κυρίως ταμπλό και ευελπιστεί σε μία ιδανική κλήρωση, που θα της επιτρέπει να ονειρεύεται μία καλή πορεία. Πέρσι είχε φτάσει ως το No35 του κόσμου.

The post Wimbledon: Ένα βήμα πριν το κυρίως ταμπλό έφτασε η Παπαμιχαήλ appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα