Wimbledon: Για πρώτη φορά χωρίς Νο1 και Νο2!

14:39 8/6/2022 - Πηγή: Tennis24

Όπως όλα δείχνουν το 3ο Major της σεζόν για πραγματοποιηθεί χωρίς τον Νο1, αλλά και τον Νο2 του κόσμου, έτσι όπως διαμορφωθεί η κατάταξη από την Δευτέρα 13 Ιουνίου, από τη στιγμή δηλαδή που στο Νο1 του κόσμου θα επιστρέψει ο Ντανιίλ Μεντβέντεφ, ενώ στο Νο2 θα βρεθεί για πρώτη φορά στην καριέρα του ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ. 

Ωστόσο, τόσο ο Ρώσος, όσο και ο Γερμανός θα απουσιάσουν από το Wimbledon,

με τον Μεντβέντεφ να “πληρώνει” τη ρώσικη εισβολή στην Ουκρανία με αποτέλεσμα οι διοργανωτές να πάρουν την απόφαση να απαγορεύσουν τη συμμετοχή Ρώσων και Λευκορώσων, ενώ ο Ζβέρεφ βρίσκεται εκτός δράσης μετά από τον σοκαριστικό τραυματισμό του στον ημιτελικό του Roland Garros κόντρα στον Ράφα Ναδάλ. 

Αυτό σημαίνει ότι το Wimbledon θα διεξαχθεί χωρίς τους δύο κορυφαίους της κατάταξης για πρώτη φορά στην ιστορία του, από καταβολής ATP Ranking (1973), όχι όμως και γενικότερα στα Grand Slams καθώς την τελευταία φορά που συνέβη κάτι τέτοιο ήταν στο Australian Open το 1999. 

Συγκεκριμένα σε εκείνο το τουρνουά δεν συμμετείχαν οι Πιτ Σάμπρας (Νο1) και Μαρσέλο Ρίος (Νο2), με τον Αμερικανό να αποσύρει τη συμμετοχή του λόγω προβλήματος στη μέση, ενώ ο Χιλιανός είχε πρόβλημα στον τετρακέφαλο. 

To Wimbledon θα διεξαχθεί το διάστημα 27 Ιουνίου – 10 Ιουλίου.

The post Wimbledon: Για πρώτη φορά χωρίς Νο1 και Νο2! appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα