WTA: Τέλος το τένις μέχρι τις 2 Μαΐου

Η WTA ανακοίνωσε το μεσημέρι της Δευτέρας την αναστολή λειτουργίας του γυναικείου Tour μέχρι τουλάχιστον τις 2 Μαΐου…

Όσο η εξάπλωση του κορονοϊού συνεχίζεται παγκοσμίως, τόσο πληθαίνουν τα προβλήματα των ανθρώπων γύρω από το τένις, κι όχι μόνο.

Η WTA δεν είχε πάρει επίσημη θέση για το αν τελικά θα υπάρξει αγωνιστική δράση τις επόμενες εβδομάδες και με την έναρξη της χωμάτινης σεζόν,

μέχρι που το μεσημέρι της Δευτέρας ανακοίνωσε τα ακόλουθα μέσω εκπροσώπου της:

“Λόγω της συνεχιζόμενης έξαρσης του κορωνοϊού παγκοσμίως, τα τουρνουά της WTA στην Στουτγάρδη, στην Κωνσταντινούπολη και στην Πράγα δεν θα πραγματοποιηθούν όπως είχαν προγραμματιστεί.

Λυπούμαστε για όλους τους πιστούς φιλάθλους, τους παίκτες, τους χορηγούς και όσους υποστηρίζουν το επαγγελματικό γυναικείο τένις.

Αυτή τη στιγμή, το Tour είναι σε αναστολή έως και τις 2 Μαΐου. Θα πάρουμε απόφαση την επόμενη εβδομάδα για το τι θα γίνει με τα εναπομείναντα τουρνουά της χωμάτινης σεζόν και θα παρακολουθούμε προσεκτικά την κατάσταση”.

Αυτό σημαίνει, πως μπαίνει “λουκέτο” στο Tour μέχρι την Κυριακή 2 Μαΐου. Την αμέσως επόμενη μέρα, είναι προγραμματισμένη η έναρξη του Mutua Madrid Open. Την επόμενη εβδομάδα θα ξέρουμε να τελικά θα υπάρξει δράση στην Caja Magica.

Δημήτρης Χαλιάπας

The post WTA: Τέλος το τένις μέχρι τις 2 Μαΐου appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα