Μπα: Πως άλλαξε και το νέο συμβόλαιο!

Έχει χτυπήσει φλέβα… χρυσού όπως φαίνεται ο Ολυμπιακός με την απόκτηση του Ουσεϊνού Μπα, ουσιαστικά από πέρσι αλλά το καλοκαίρι ενσωματώθηκε στην ομάδα.

Ο Σενεγαλέζος αμυντικός ήρθε από τη Γαλλία, από εκεί όπου οι «ερυθρόλευκοι» έχουν βρει και τους Καμαρά, Σισέ. Παίκτες οι οποίοι έχουν βοηθήσει αρκετά από πέρσι και φέτος ο Μπα

προστίθεται στη λίστα αυτή.

Από εκεί και πέρα όμως δεν αρκεί μόνο το καλό σκάουτινγκ και το ταλέντο ενός ποδοσφαιριστή. Για να φτάσει ο Πέδρο Μαρτίνς να δώσει φανέλα βασικού στον Μπα υπήρξαν και άλλα πράγματα.

Ο 24χρονος παίκτης πάνω απ’ όλα δούλεψε. Έκανε το αυτονόητο, ήταν στο Ρέντη καθημερινά και δεν μιλούσε, δεν έλεγε πολλά παρά μόνο δούλευε!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Σισέ: «Δεν είστε μόνοι, στο τέλος θα νικήσουμε» (pic)

Και τώρα βλέπει να του αποδίδει καρπούς η δουλειά που έριξε όλο αυτό το διάστημα. Είχε κάνει το ντεμπούτο του με τον Ολυμπιακό στο εκτός έδρας ματς με τη Βικτόρια Πλζεν στα προκριματικά του Champions League.

Από εκεί και πέρα είχε μείνει για ένα μεγάλο διάστημα εκτός. Αλλά το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε ο Σισέ και τα αγωνιστικά προβλήματα που είχε ο Μεριά, έφεραν τον Μπα και πάλι στο προσκήνιο.

Ο Πέδρο Μαρτίνς του έδωσε φανέλα βασικού και από τότε δεν την έχει βγάλει από πάνω του!

Κέρδισε καινούργιο συμβόλαιο ο Μπα

Έχουμε γράψει και άλλες φορές πως ο Ολυμπιακός έχει σκοπό να κάνει αναπροσαρμογή στο συμβόλαιο του Μπα. Έχει γίνει μία πρώτη επαφή και σύντομα θα γίνει και άλλη.

Έτσι ώστε οι δύο πλευρές να δώσουν τα χέρια για ένα νέο συμβόλαιο. Με το οποίο ο Ολυμπιακός θα επιβραβεύει τον παίκτη του για τις εμφανίσεις του και τη δουλειά του με την ομάδα.

Αυξημένες απολαβές για τον Μπα, αλλά και μεγαλύτερη διάρκεια, αφού ήδη ο ένας χρόνος έχει πλέον περάσει. Επίσης δεν αποκλείεται οι «ερυθρόλευκοι» να θελήσουν να μην του βάλουν ρήτρα, από τη στιγμή που έχει ήδη αρχίσει να απασχολεί ομάδες του εξωτερικού!

Έχει «δέσει και με τους δύο

Εξίσου σημαντικό είναι το γεγονός πως ο Μπα έχει καταφέρει να «δέσει» αγωνιστικά τόσο με τον Σισέ όσο και με τον Σεμέδο. Με όποιον και αν έχει αγωνιστεί δίπλα του τα έχει πάει περίφημα.

Τόσο σε ματς της Ελλάδας, όσο όμως και στο εξωτερικό. Το αμυντικό δίδυμο Σεμέδο, Μπα το έχουμε δει σχεδόν σε όλα τα ματς από τα Χριστούγεννα και μετά. Από εκεί και πέρα όμως είδαμε το Σισέ-Μπα στο ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ, αλλά και στο Λονδίνο με την Άρσεναλ.

Τα πήγαν μια χαρά οι δυο τους και έχουν δείξει οι δύο συμπατριώτες ότι μπορούν να ανταποκριθούν σε υψηλό επίπεδο.

Κάτι που άλλωστε το έδειξαν και στο ματς με τη Γουλβς στο Καραϊσκάκη. Ναι μεν ξεκίνησε ο Σεμέδο ως βασικός, αλλά όταν δέχτηκε την κόκκινη κάρτα μπήκε ο Σισέ. Και το αμυντικό δίδυμο των Πειραιωτών αποτελούταν πάλι από Σισέ-Μπα.

The post Μπα: Πως άλλαξε και το νέο συμβόλαιο! appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα