WTA: Οι σημαντικές επιστροφές της νέα σεζόν (vids)

Το 2024 θα ξεκινήσει από την Αυστραλία, όπως κάθε χρόνο, με τα warm-up τουρνουά του Australian Open μια νέα σεζόν στην οποία αναμένεται να επιστρέψουν παίκτριες που έχουν αφήσει τη σφραγίδα τους στην WTA τα περασμένα χρόνια. Πάμε να δούμε τις πιο σημαντικές επιστροφές. 

Ναόμι Οσάκα

Η τέσσερις φορές major πρωταθλήτρια γέννησε

την κόρη της “Σάι” τον περασμένο Ιούλιο και τρεις μήνες αργότερα ξεκίνησε τις προπονήσεις, με την πρώην Νο1 και νυν Νο46 του κόσμου να επιστρέφει στη δράση από τον επόμενο μήνα στο Brisbane International και στη συνέχεια θα μεταβεί στη Μελβούρνη για το Australian Open το οποίο και έχει κατακτήσει δύο φορές (2019-2021). 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη 大坂なおみ (@naomiosaka)

Αντζελίκ Κέρμπερ 

Η τρεις φορές κάτοχος Grand Slam, γέννησε την κόρη της Λιάνα, τον περασμένο Φεβρουάριο και επιστρέφει στη δράση και συγκεκριμένα στο United Cup, όπου και θα βοηθήσει την ομάδα της Γερμανίας. Αμέσως μετά θα πάει στη Μελβούρνη και στο Australian Open το οποίο κατέκτησε το 2016. 

Η 34χρονη πλέον Κέρμπερ πρώην Νο1 του κόσμου, εκτός από τη συμμετοχή της στο Australian Open, στοχεύει και στην παρουσία της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, στην 3η ολυμπιακή της συμμετοχή μετά από εκείνες στο Λονδίνο (2012) και στο Ρίο ντε Τζανέιρο (2016) αν και σε καμία από τις δύο Ολυμπιάδες δεν έχει προχωρήσει πέρα του 2ου γύρου. 

Έμμα Ραντουκάνου 

Δύο χρόνια περίπου μετά από το “θαύμα της Νέας Υόρκης” και την κατάκτηση του US Open (2021) η Ραντουκάνου δεν έχει καταφέρει να βγάλει μια “γεμάτη”  και υγιή σεζόν. Μια σειρά από τραυματισμούς την άφησαν εκτός δράσης το 2022 και το 2023 ενώ τον περασμένο Μάιο υποβλήθηκε σε πολλαπλές χειρουργικές επεμβάσεις σε καρπούς και αστράγαλο. 

Από το Νο10 έχει φτάσει στο Νο298, ενώ έχει να αγωνιστεί από τον περασμένο Απρίλιο και την ήττα στον 1ο γύρο από την Γέλενα Οσταπένκο, με την τελευταία της νίκη να είναι στον 4ο γύρο του Indian Wells τον περασμένο Μάρτιο. 

Η Βρετανίδα αναμένεται να κάνει την επιστροφή της στο Ώκλαντ της Νέας Ζηλανδίας όπου πέρσι έφτασε μέχρι τον 2ο γύρο λίγο πριν από τον τραυματισμό της στον αστράγαλο. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Emma. (@emmaraducanu)

The post WTA: Οι σημαντικές επιστροφές της νέα σεζόν (vids) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα