WPT Masters: Λεμπρόν και Γκαλάν για τον τίτλο (vids)

Με τους δύο σπουδαίους ημιτελικούς συνεχίστηκε το Σάββατο το World Padel Tour Masters Finals στη Βαρκελώνη όπου είχαμε ένα φυσιολογικό αποτέλεσμα και μια έκπληξη στους άνδρες.

Οι Χουάν Λεμπρόν και Αλεχάντρο Γκαλάν ξεπέρασαν στα δύο σετ το εμπόδιο των Ντι Νένο/Στούπατσουκ ωστόσο το κορυφαίο δίδυμο της φετινής χρονιάς, Αρτούρο Κοέγιο και Αγκουστίν Τάπια ηττήθηκαν με ανατροπή από τους Τσινγκοτό/Ναβάρο σε έναν συναρπαστικό ημιτελικό!

Στον

πρώτο ημιτελικό των ανδρών, Φραντσίσκο Ναβάρο και Φεντερίκο Τσινγκοτό, έκαναν την υπέρβαση και με 4-6, 6-4, 6-4 επί του Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης, Τάπια/Κοέγιο, και θα διεκδικήσουν τον τίτλο στον τελικό της Κυριακής

Λίγο αργότερα, οι κορυφαίοι των τελευταίων ετών στο Padel, Χουάν Λεμπρόν και Αλεχάντρο Γκαλάν, κέρδισαν για δεύτερη διαδοχική εβδομάδα τους μαχητικούς Μάρτιν ντι Νένο και Φράνκο Στούπατσουκ με 7-5, 7-5 σε 1 ώρα και 51 λεπτά συναρπαστικής μάχης.

Λεμπρόν και Γκαλάν θα έχουν την ευκαιρία να υπερασπιστούν τον τίτλο τους και να συνεχίσουν την προσπάθεια για επιστροφή στο Νο1 του κόσμου.

Todo. Nos lo jugamos TODO. #WPTMasterFinal pic.twitter.com/0O6T1Uhpyk

World Padel Tour (@WorldPadelTour) December 16, 2023

WPT BARCELONA FINALS 2023 DRAWS

The post WPT Masters: Λεμπρόν και Γκαλάν για τον τίτλο (vids) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα