US Open: Θα γίνει η κατηγορία τένις με αμαξίδιο

Οι πιέσεις των αθλητών του τένις με αμαξίδιο αλλά και η συμβολή των Άντι Μάρει, Ρότζερ Φέντερερ ανάγκασαν τους διοργανωτές του Αμερικανικού Όπεν να αναθεωρήσουν την αρχική τους απόφαση και να συμπεριλάβουν το άθλημα στο πρόγραμμα του Νοεϋορκέζικου Grand Slam.

Ο Ντίλαν Άλκοτ που βρίσκεται στο Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης, έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη αυτή ενώ στο ευχαριστήριο μήνυμά του στο twitter, ευχαρίστησε τον Μάρει, τον Φέντερερ και κάποιους άλλους τενίστες-τενίστριες

του Top20 που βοήθησαν.

“Τουλάχιστον τώρα έχουμε τα ίδια δικαιώματα με τους άλλους συναδέλφους μας, όπως μας αξίζει. Ξεχωριστό ευχαριστώ στον Άντι Μάρει και στον Ρότζερ Φέντερερ. Ήταν σημαντική η στήριξη που είχαμε από τους κορυφαίους του κόσμου” έγραψε ο Άλκοτ.

Also a special big thanks to Andy Murray, who lead the charge with help from Roger Federer and a bunch on top 20 men’s and women’s players who lobbied internally to help get us there. To have the support of the best in the world was huge.

Dylan Alcott (@DylanAlcott) June 24, 2020

“Η απόφαση πάρθηκε μετά από πολλαπλά meetings με αθλητές τένις με αμαξίδιο και την διεθνή ομοσπονδία αντισφαίρισης. Το US Open 2020 θα φιλοξενήσει Wheelchair κατηγορίες άνδρες, γυναίκες μονά και διπλά” ανέφερε σε ανακοίνωσή της η USTA.

The post US Open: Θα γίνει η κατηγορία τένις με αμαξίδιο appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα