US Open: Στην τελική ευθεία…

13:51 5/9/2023 - Πηγή: Tennis24

Το φετινό US Open μπαίνει στην τελική ευθεία με το πρόγραμμα της Τρίτης (5/9) να περιλαμβάνει τα πρώτα παιχνίδια της προημιτελικής φάση σε ανδρικό και γυναικείο ταμπλό, τα οποία θα φιλοξενήσει το κεντρικό court Arthur Ashe. 

Το πρόγραμμα θα ανοίξει (19:00 GR) με τη μεγάλη αναμέτρηση της εκπληκτικής Γέλενα Οσταπένκο που θα αντιμετωπίσει την πιο φορμαρισμένη παίκτρια στην WTA αυτό το διάστημα, Κόρι Γκοφ με την Αμερικανίδα να θέλει τη ρεβάνς από τον αποκλεισμό της στο φετινό

Australian Open όπου η Λετονή επικράτησε με straight sets. 

Αμέσως μετά θα ακολουθήσει ο πρώτος χρονικά προημιτελικός των ανδρών με τον Νόβακ Τζόκοβιτς να βρίσκει και πάλι μπροστά του, μετά το πρόσφατο τουρνουά στο Σινσινάτι, τον Τέιλορ Φριτς. 

Στο Σινσινάτι (και πάλι στα προημιτελικά) ο Σέρβος είχε κάνει ένα απίστευτο παιχνίδι παραχωρώντας στον Αμερικανό μόλις 4 games (6-0, 6-4) βελτιώνοντας το ρεκόρ του στις μεταξύ τους αναμετρήσεις σε…7-0! 

Στο πρώτο παιχνίδι του βραδινού προγράμματος (02:00 GR) 33χρονη Ρουμάνα Σοράνα Κιρστέα θα παίξει κόντρα στην Τσέχα Καρολίνα Μούχοβα με τις δύο παίκτριες να συναντιόνται στη Νέα Υόρκη ξανά μετά από 3 χρόνια με την Μούχοβα να είχε επικρατήσει δύσκολα σε εκείνο το ματς στα 3 sets. 

To πρόγραμμα θα ολοκληρωθεί με τον αμερικανικό “εμφύλιο” με τον περσινό ημιφιναλίστ Φράνσις Τιάφο να αντιμετωπίζει τον Μπεν Σέλτον με τους δύο πολύ καλούς φίλους να κοντράρονται για πρώτη φορά στην καριέρα τους, σε μια αναμέτρηση η οποία αναμένεται να ξεκινήσει περίπου στις 04:00 GR. 

US OPEN MEN’S SINGLES DRAW | WOMEN’S DRAW | OPP (-7h)

The post US Open: Στην τελική ευθεία… appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα