US Open: Σάκκαρη και Τσιτσιπάς μαθαίνουν τους αντιπάλους τους

Μαρία Σάκκαρη και Στέφανος Τσιτσιπάς μαθαίνουν απόψε, στην κλήρωση που θα ξεκινήσει στις 19:00 GR, του πρώτους αντιπάλους τους στο φετινό US Open, καθώς και το πιθανό μονοπάτι τους σε γυναικείο και ανδρικό ταμπλό αντίστοιχα στο τελευταίο major της σεζόν.

Η κλήρωση θα ανακοινωθεί από τους διοργανωτές μόλις ολοκληρωθεί (δεν θα υπάρξει ζωντανή κάλυψη) γεγονός που έχει προκαλέσει αντιδράσεις όσον αφορά τη διαδικασία της

κλήρωσης και μάλιστα σε ένα Grand Slam

Θυμίζουμε ότι η Σάκκαρη έχει τοποθετηθεί στο Νο8 του ταμπλό, με τις Ίγκα Σφιόντεκ και Αρίνα Σαμπαλένκα να καταλαμβάνουν τα δύο άκρα του ταμπλό με τις δύο τενίστριες να κοντράρονται μεταξύ τους μόνο σε περίπτωση που θα βρεθούν στον τελικό. 

Από την πλευρά του ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα βρεθεί στο Νο7 του ταμπλό, με τους Κάρλος Αλκαράθ και Νόβακ Τζόκοβιτς να είναι στο Νο1 και Νο2 αντίστοιχα κάτι που σημαίνει ότι θα βρεθούν (αν βρεθούν) μόνο στον τελικό. 

Όσον αφορά τα διπλά, εκεί όπου θα αγωνιστούν τα αδέρφια Στέφανος και Πέτρος Τσιτσιπάς, η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Κυριακή (27/8) στις 19:00 GR.

The post US Open: Σάκκαρη και Τσιτσιπάς μαθαίνουν τους αντιπάλους τους appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα