US Open: Μεγάλη πρόκριση για Παπαμιχαήλ

Η Δέσποινα Παπαμιχαήλ έκανε ιδανική πρεμιέρα στα προκριματικά του US Open επικρατώντας της Γερμανίδας και πρώην Νο61 στον κόσμου, Γιούλε Νιμάιερ με 6-3, 6-4 μετά από μια ώρα και 29 λεπτά εξασφαλίζοντας την παρουσία της στον 2ο γύρο. 

Η Ελληνίδα τενίστρια κυριάρχησε στο 1ο set, ενώ στο 2ο χάρη σε ένα μεγάλο hold κι ένα καθοριστικό break κατάφερε να φτάσει στη 2η νίκη της καριέρας της σε προκριματική φάση στο τουρνουά. 

Η Παπαμιχαήλ

ξεκίνησε εντυπωσιακά την αναμέτρηση κατακτώντας τα πρώτα 3 games (έχοντας κάνει break στο 2-0), το οποίο η Γερμανίδα το πήρε πίσω στο 5ο game μειώνοντας σε 3-2, όμως με νέο break και hold αμέσως μετά η Παπαμιχαήλ έκανε το 5-2 για να κλείσει το set λίγο αργότερα με 6-3 (1-0).

Το 2ο set ήταν πιο ισορροπημένο με την Νιμάιερ να φτάνει σε τριπλό break-point (0/40), αλλά την Παπαμιχαήλ με εξαιρετικά service και υπομονή στο παιχνίδι της, να παίρνει τους επόμενους 5 πόντους ισοφαρίζοντας σε 3-3.

Μάλιστα στη συνέχεια κατάφερε να βρει και break, σε αρκετά καθοριστικό σημείο, παίρνοντας προβάδισμα με 5-4 και τις μπάλες στα χέρια της για να κλείσει το ματς. Η Ελληνίδα τενίστρια προηγήθηκε με 40/0 έχοντας 3 match-points στη διάθεσή της, με την Νιμάιερ όμως να τα σβήνει και τα 3 ισοφαρίζοντας σε 40/40.

Ωστόσο, με δύο σερί πόντους η Παπαμιχαήλ έκλεισε το παιχνίδι παίρνοντας το ματς, αλλά και την πρόκριση στον 2ο γύρο της προκριματικής φάσης εκεί όπου θα αντιμετωπίσει μια εκ των Βέρα Ζβονάρεβα και Τζέιμι Φουρλίς που αγωνίζονται σε λίγη ώρα. 

US OPEN QUALS WOMEN’S SINGLES DRAW | OOP (-7h)

The post US Open: Μεγάλη πρόκριση για Παπαμιχαήλ appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα