US Open: Δύσκολα η Ζαμπέρ, άνετα η Πέγκουλα (vids)

09:01 1/9/2023 - Πηγή: Tennis24

Με νίκες των φαβορί, συνεχίστηκε η δράση στο ταμπλό των γυναικών, στην ολοκλήρωση του 2ου γύρου στο τελευταίο Grand Slam της σεζόν.

Στο κλείσιμο της βραδιάς την Πέμπτη, η Τζέσικα Πέγκουλα δεν αντιμετώπισε προβλήματα κόντρα στην Πατρίτσια Μαρία Πιγκ την οποία κέρδισε με 6-3, 6-1 στο Arthur Ashe και σφράγισε το ντέρμπι με τη Ελίνα Σβιτολία στον 3ο γύρο, μετά και τη μεγάλη νίκη της Ουκρανής νωρίτερα με 5-7, 6-4, 6-4 επί της Αναστάσια Παβλιουτσένκοβα.

Η

Πέγκουλα κέρδισε το 80% των πόντων της πίσω από το πρώτο σερβίς και πέτυχε έξι breaks στο σερβίς της Πιγκ.

Νωρίτερα, η Ονς Ζαμπέρ δυσκολεύτηκε πολύ κόντρα στην Λίντα Νοσκόβα, με την Τυνήσια α επικρατεί τελικά 7-6(7), 4-6, 6-3 της έφηβης Τσέχας. Η Ζαμπέρ, Νο5 του ταμπλό, αποκάλυψε αργότερα ότι την ταλαιπωρεί μια ίωση και πως νιώθει σαν “ζόμπι” μετά τη δύσκολη πρόκριση στον 3ο γύρο.

Εκεί, θα συναντήσει την επικίνδυνη Μαρία Μπούζκοβα που με τη σειρά της κέρδισε 6-1, 6-2 την Πέτρα Μάρτιτς.

Το εισιτήριο για τον 3ο γύρο εξασφάλισε και η Ντάρια Κασάτκινα με ανατροπή επί της Σοφία Κένιν 2-6, 6-4, 6-4 ενώ νωρίτερα το Νο2 του ταμπλό, Αρίνα Σαμπαλένκα επικράτησε 6-3, 6-2 της Τζόντι Μπουράζ και θα αντιμετωπίσει την Κλάρα Μπουρέλ για την είσοδο στις “16” του Αμερικανικού Όπεν.

US OPEN MEN’S SINGLES DRAW | WOMEN’S DRAW | OPP (-7h)

The post US Open: Δύσκολα η Ζαμπέρ, άνετα η Πέγκουλα (vids) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα