US Open: Αποσύρθηκε ο Νισικόρι

Ο Κέι Νισικόρι ανακοίνωσε την απόσυρσή του από το US Open λόγω τραυματισμού στο γόνατο. Ο πρώην Νο4 του κόσμου και φιναλίστ τουρνουά το 2014, αντιμετώπισε προβλήματα τον τελευταίο μήνα με το γόνατο γεγονός που τον υποχρέωσε να αποσυρθεί λίγο πριν από την πρεμιέρα του τελευταίο Grand Slam της σεζόν.

Ο Νισικόρι, ο οποίος είχε υποβληθεί σε επέμβαση στο ισχίο τον Ιανουάριο του 2022, είχε επιστρέψει δυνατά στην ενεργό δράση

κερδίζοντας μάλιστα το τουρνουά Challenger στο Πουέρτο Ρίκο τον περασμένο Ιούνιο. 

Unfortunately will not be able to play the Stanford Challenger next week. My knee is not 100% healed yet. I want to thank the tournament for the offer and I will continue to work hard to get back on tour.

— Kei Nishikori (@keinishikori) August 11, 2023

Μάλιστα αμέσως μετά στο 250άρι της Ατλάντα έφτασε μέχρι τα προημιτελικά μέχρι να χάσει από τον Αμερικανό Τέιλορ Φριτς, δείχνοντας ωστόσο ότι τα προβλήματα έχουν ξεπεραστεί. Ωστόσο, από εκεί και πέρα αποσύρθηκε από το Citi Open στην Ουάσιγκτον, με τις ενοχλήσεις στο γόνατο να γίνονται όλο και πιο έντονες με αποτέλεσμα να χάσει και τη Νέα Υόρκη. 

Ο Νισικόρι θα αντικατασταθεί από τον Αυστραλό και lucky loser, Τζέιμς Ντάκγουορθ, ο οποίος θα αντιμετωπίσει την Τρίτη τον Βραζιλιάνο Φελίπε Άλβες για τον 1ο γύρο του US Open

The post US Open: Αποσύρθηκε ο Νισικόρι appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα