Πρώτη νίκη στο US Open για τα αδέρφια Τσιτσιπά

Στέφανος και Πέτρος Τσιτσιπάς πανηγύρισαν την πρώτη τους νίκη στο US Open και στη δεύτερη συνολικά σε επίπεδο Grand Slam μετά την επικράτησή τους με 7-6(2), 6-4 κόντρα στους Ρέγιες-Βαρέλα και Βέγκα Ερνάντεζ μετά από μία ώρα και 34 λεπτά εξασφαλίζοντας την πρόκριση για τον 2ο γύρο του τουρνουά. 

Για τον Στέφανο Τσιτσιπά αυτή ήταν η δεύτερη νίκη στη διοργάνωση μετά από εκείνη το 2018 έχοντας ως παρτενέρ τον Ντούσαν Λάγιοβιτς

κερδίζοντας τους Κάμερον Νόρι και Ντιέγκο Σβάρτσμαν. 

Μετά από ένα κλειστό 1ο set όπου κανένα από τα ζευγάρια δεν απείλησαν με break-points, τα πάντα ξεκαθάρισαν στο tie-break εκεί όπου το ελληνικό δίδυμο με δύο mini-break και χωρίς να δεχθεί κανένα, πήρε προβάδισμα στα set με 1-0 (7/2). 

Το 2ο set ξεκίνησε με τα τα αδέρφια Τσιτσιπά να σβήνουν το πρώτο break-point του αγώνα ισοφαρίζοντας σε 1-1, ενώ το πρώτο και μοναδικό break της αναμέτρησης ήρθε στο 7ο game με τους Έλληνες παίκτες να παίρνουν προβάδισμα με 4-3, ενώ με love-game στη συνέχεια έκαναν το 5-3.

Στο 9ο game Στέφανος και Πέτρος Τσιτσιπάς είχαν δύο ευκαιρίες για να κλείσουν το ματς, ωστόσο οι Ρέγιες-Βαρέλα και Βέγκα Ερνάντεζ τα έσβησαν και μείωσαν σε 5-4 με το ελληνικό δίδυμο να σφραγίζει την πρόκριση στο service του παίρνοντας το εισιτήριο για την επόμενη φάση. 

Στον 2ο γύρο θα αντιμετωπίσουν είτε τους Ισπανούς Ρομπέρτο Καρβέγιες Μπαένα και Μπερνάβες Θαπάτα Μιράγες είτε τους Νο2 του ταμπλό Ίβαν Ντόντιγκ και Όστιν Κράιτσεκ. 

US OPEN MEN’S SINGLES DRAW | WOMEN’S DRAW | OPP (-7h)

The post Πρώτη νίκη στο US Open για τα αδέρφια Τσιτσιπά appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Πρώτη, US Open, Τσιτσιπά,proti, US Open, tsitsipa