San Diego Open: Πρεμιέρα με Οσόριο η Σάκκαρη

Έμαθε την πρώτη της αντίπαλο στο San Diego Open η Μαρία Σάκκαρη, κατά το οποίο θα ξεκινήσει τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις απευθείας στον 2ο γύρο, μιας και προκρίνεται με bye από τη φάση των “32”.

Η 28χρονη Ελληνίδα τενίστρια θα κοντραριστεί με την 21χρονη Κολομβιανή, Καμίλα Οσόριο, η οποία με τη σειρά της επικράτησε τις πρωινές ώρες της Τρίτης (12/9) της 25χρονης Πολωνής, Mαγκτναλένα Φρεχ, με 3-6, 6-1, 6-4, και εξασφάλισε την παρουσία της στον επόμενο γύρο.

Σε περίπτωση που

επικρατήσει στην πρεμιέρα της, η No9 του κόσμου θα αντιμετωπίσει στα προημιτελικά μία εκ των Αλιαξάντρα Σάσνοβιτς (Ρωσία) και Έμα Ναβάρο (ΗΠΑ)/Γιασμίν Παολίνι (Ιταλία), με στόχο την καλύτερη δυνατή πορεία και την αύξηση της βαθμολογικής της συγκομιδής στο WTA Race.

Μετά το Σαν Ντιέγκο, το πρόγραμμα της Σάκκαρη συνεχίζεται με το WTA1000 στη Γουαδαλαχάρα, όπου πέρυσι είχε φτάσει μέχρι τον τελικό της διοργάνωσης, ενώ θα αγωνιστεί μετέπειτα σε Τόκιο και Πεκίνο πριν τα WTA Finals στο Κανκούν, στα οποία ακόμα δεν έχει “κλειδώσει” τη συμμετοχή της.

The post San Diego Open: Πρεμιέρα με Οσόριο η Σάκκαρη appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα