Rome Masters: Μια καλή προπόνηση για Νόλε – VIDEO

Τον πρώτο του αγώνα στο χώμα για φέτος και πρώτο του μετά τον επεισοδιακό αποκλεισμό του στο Αμερικανικό Όπεν, έδωσε ο Νόβακ Τζόκοβιτς.

Ο κορυφαίος τενίστας στον κόσμο, είχε την ευκαιρία να κάνει μια ελεγχόμενη μετάβαση στην κόκκινη επιφάνεια, κερδίζοντας με σχετική άνεση 6-3, 6-2 τον Σαλβατόρε Κατούσο, Νο87 της παγκόσμιας κατάταξης.

Το Νο1 του ταμπλό, ήταν άνετος και χαλαρός στην πρεμιέρα του στο Rome Masters και χρειάστηκε 1 ώρα και 28 λεπτά για να πάρει την πρόκριση στον 3ο γύρο της σπουδαίας διοργάνωσης, περιμένοντας εκεί το νικητή της αναμέτρησης Τσεκινάτο-Κραϊνοβιτς.

Ο

Νόλε μπήκε χωρίς τη μάσκα του στο γήπεδο, πριν το ζέσταμα, γεγονός που ανάγκασε τον διαιτητή να του κάνει παρατήρηση.

"Novak, Novak, please wear the mask".
"Why?"
"This is the regulation which we asked to follow, just for pre-match meeting". pic.twitter.com/wSe2XmYQfv

— 禮 (@Vestige_du_jour) September 16, 2020

Ο 33χρονος Σέρβος, μετά από δύο χαμένες ευκαιρίες για break, κατάφερε να πετύχει το μοναδικό break στο εναρκτήριο σετ, στο 8ο game (5-3) και στη συνέχεια σέρβιρε επιτυχημένα για το προβάδισμα στο σκορ.

Ο Κατούσο είχε καλή παρουσία στο Court Centrale, όντας κυρίως σε αμυντική στάση αλλά το break που δέχθηκε νωρίς στο 2ο σετ (2-1) ήταν απαγορευτικό για κάτι καλύτερο στη συνέχεια, με τον Νόλε να πετυχαίνει ένα ακόμα στο 7ο game (5-2).

Ο Τζόκοβιτς έπαιζε ελεύθερα, με ωραία κίνηση στο court και χωρίς σκοπιμότητα, διατηρώντας εύκολα το σερβίς του με αποτέλεσμα να φτάσει στην εύκολη επικράτηση.

Το εισιτήριο για τον 3ο γύρο εξασφάλισαν νωρίτερα οι Ματέο Μπερετίνι και Μάριν Τσίλιτς με νίκες επί των Κορία και Γκοφάν αντίστοιχα.

ROME MASTERS DRAW | OOP (-1h)

The post Rome Masters: Μια καλή προπόνηση για ΝόλεVIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα