Rome Masters: Γεμίζει αστέρια το Foro Italico

Σπουδαία ημέρα η σημερινή στο combined τουρνουά της Ρώμης που είναι και το σημαντικότερο της προετοιμασίας των τενιστών για το Γαλλικό Όπεν που ακολουθεί στο τέλος του μήνα.

Τα τρία μεγάλα ονόματα της διοργάνωσης, Ράφαελ Ναδάλ, Νόβακ Τζόκοβιτς και Στέφανος Τσιτσιπάς, δίνουν τον πρώτο τους αγώνα στη φετινή διοργάνωση, ελπίζοντας να μην είναι και ο τελευταίος…

Στις 13:30GR στο Court Centrale, ο Νόβακ Τζόκοβιτς επιστρέφει στο tour μετά το default στο US Open,

αντιμετωπίζοντας τον wild card Ιταλό, Νο87 της παγκόσμιας κατάταξης, Σαλβατόρε Καρούσο, στη δεύτερη συνάντηση των δύο ανδρών στο tour μετά την άνετη επικράτηση του Νόλε επί του 27χρονου άσου στο Roland Garros 2019 (6-3, 6-3, 6-2).

Στον 3ο γύρο, το Νο1 του ταμπλό διασταυρώνεται με το ζευγάρι Κραϊνοβιτς-Τσεκινάτο.

Λίγο αργότερα (15:00GR) ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα αγωνιστεί στο Stadio Pietrangeli με αντίπαλο ένα από τα ανερχόμενα αστέρια του tour, τον 18χρονο Γιάνικ Σίνερ ο οποίος στον 1ο γύρο κέρδισε άνετα τον γεμάτο νεύρα, Μπενουά Περ.

Ο Σίνερ διαδέχθηκε τον Στέφανο στο θρόνο του NextGen ATP Finals και αυτή είναι η δεύτερη αναμέτρηση των δύο ταλαντούχων αθλητών, μετά την περσινή νίκη του Έλληνα άσου στο ίδιο τουρνουά, στον ίδιο γύρο με 6-3, 6-2.

Στο βραδινό πρόγραμμα της Τετάρτης, ο σπουδαίος Ράφαελ Ναδάλ επιστρέφει μετά από έξι μήνες τενιστικής καραντίνας, στο πρώτο του τουρνουά μετά το ATP 500 στο Ακαπούλκο στα τέλη Φεβρουαρίου, όπου πανηγύρισε τον 85ο τίτλο της καριέρας του.

Ο 34χρονος Ισπανός, εννιά φορές πρωταθλητής στο Masters της Ρώμης, θα αντιμετωπίσει για 6η φορά τον συμπατριώτη του και ημιφιναλίστ του Αμερικανικού Όπεν, Πάμπλο Καρένιο Μπούστα, με στόχο να συνεχίσει το τέλειο ρεκόρ (5-0) που έχει κόντρα στον 29χρονο, Νο18 στον κόσμο.

Από το γυναικείο τουρνουά ξεχωρίζει το ντέρμπι μεταξύ της Βικτόρια Αζαρένκα και της Βίνους Γουίλιαμς ενώ τον πρώτο της αγώνα μετά τη διακοπή, θα δώσει η Σιμόνα Χάλεπ κόντρα στη γηπεδούχο, Τζασμίν Παολίνι.

ΜEN’S DRAW | WOMEN’S DRAW | OOP (-1h)

The post Rome Masters: Γεμίζει αστέρια το Foro Italico appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα