Rome Masters: Εκτός συνέχειας από τον 1ο γύρο της Ρώμης ο Μάρεϊ (vid)

Δεν τα κατάφερε ο Άντι Μάρεϊ στην πρεμιέρα του στο Rome Masters της Ιταλίας και αποκλείστηκε από τον 1ο γύρο του κυρίως ταμπλό, μιας και ηττήθηκε από τον Φάμπιο Φονίνι με 6-4, 4-6, 6-4, μετά από 2 ώρες και 53 λεπτά αγώνα.

Ο 35χρονος Βρετανός, που πρόσφατα κατέκτησε το ATP Challenger τουρνουά στο Εξ-Αν Πορβάνς στη Γαλλία, δεν μπόρεσε να συνεχίσει τις νικηφόρες εμφανίσεις και στο ATP 1000αρι

τουρνουά της Ρώμης, και για μία ακόμα φορά μένει εκτός συνέχειας πρόωρα.

Αναφορικά με το ματς, στο 1ο set ο συνομήλικος Ιταλός τενίστας ήταν καλύτερος στο κορτ, κατάφερε να βρει πρώτος break στο 3ο game, και με σωστή διαχείριση του προβαδίσματος να φτάσει στο 1-0.

Στο 2ο μέρος, ο No42 του κόσμου άλλαξε αγωνιστικό πρόσωπο, και με ένα σερί 4/4 κερδισμένων games κατάφερε να βάλει τις βάσεις για την ισοφάριση των set (4-0).

Με εκατέρωθεν break το σκορ πήρε στο 5-1 υπέρ του Βρετανού, όμως ο Φονίνι δεν είχε πει την τελευταία του λέξη, και μέχρι το 9ο game μείωσε αισθητά τη διαφορά, έχοντας σβήσει κάθε break (5-4).

Στο 10ο game όμως ο Μάρει κατάφερε να τον κρατήσει στους δύο πόντους από το service του, και να στείλει το ματς στο decider (6-4).

Εκεί, ένα break έκανε και πάλι τη διαφορά, μιας και ο No130 της ATP κατάταξης έσπασε το service του Μάρεϊ στο εναρκτήριο game, και μετά διατηρώντας το δικό του στο ακέραιο μέχρι τέλους, έκλεισε θέση για τον 2ο γύρο της Ρώμης, όπου και θα αντιμετωπίσει τον Μίομιρ Κετσμάνοβιτς (6-4).

Fogna seals it in style! #IBI23 pic.twitter.com/Y14GoBNgKX

Tennis TV (@TennisTV) May 10, 2023

ROME MASTERS MEN’S SINGLES DRAW | DOUBLES | OPP (-1h)

The post Rome Masters: Εκτός συνέχειας από τον 1ο γύρο της Ρώμης ο Μάρεϊ (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα