Σερβία: Εύκολα στις “16” η Λάκη

Χωρίς προβλήματα η πρεμιέρα της Μιχαέλας Λάκη στο ITF Pro τουρνουά των 15.000 δολαρίων της Σερβίας, καθώς πήρε την πρόκριση για τον 2ο γύρο του κυρίως ταμπλό με μια άνετη νίκη.

Η 18χρονη Ελληνίδα τενίστρια επικράτησε της 20χρονης Ολλανδέζας, Μαντελίεφ Χέιγκμαν, με 6-1, 6-4, μέσα σε μία ώρα και 36 λεπτά αγώνα, και έτσι έκλεισε θέση για τις “16” καλύτερες της διοργάνωσης, για να παίξει με την Μαγκντάλενα Στοίλκοφσκα από τη Βόρεια Μακεδονία.

Αντίθετα, η

Έλενα Κοροκοζίδη δεν τα κατάφερε στη δική της πρεμιέρας, μιας και ηττήθηκε δύσκολα από την 22χρονη τενίστρια από τη Σερβία, αλλά και No4 του ταμπλό, Έλενα Μιλοβάνοβιτς με 6-2, 4-6, 6-0, μετά από μία ώρα και 49 λεπτά αγώνα.

Παρόλα αυτά, δεν αποχαιρετά το τουρνουά, καθώς στον 1ο γύρο των διπλών, έχοντας για παρτενέρ της την Μαργκαρίτα Ιγκαντιέβα (Λετονία) ξεπέρασαν το εμπόδιο των Τζινέβρα Παρεντίνι Βαλέγκα Μοντεμπρούνο (Ιταλία) και Ντάρια Σουβιρτζόνκοβα (Σερβία) με 7-5, 6-3, μετά από 85 αγωνιστικά λεπτά.

Την πρόκριση για τον 2ο γύρο των διπλών πήρε και η Μιχαέλα Λάκη, που συνεργάζεται με την Εβιαλίνα Λάσκεβιτς. Το ελληνορωσικό δίδυμο επικράτησε των Σέρβικο δίδυμο των Μιριάνα Γιοβάνοβιτς και Νικόλ Παλέσεκ με 6-2, 7-5, και πέρασε στα προημιτελικά.

The post Σερβία: Εύκολα στις “16” η Λάκη appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα