Rome Masters: Δύσκολη πρόκριση για τον Τζόκοβιτς στους “32” της Ρώμης (vid)

Ζορίστηκε, αλλά κατάφερε να συνδυάσει πρεμιέρα με νίκη στο Rome Masters ο Νόβακ Τζόκοβιτς, που επικράτησε στα δύο set του Τόμας Μάρτιν Ετσεβέρι με 7-6(5), 6-2, μετά από μία ώρα και 52 λεπτά αγώνα, και πέρασε στον 3ο γύρο της ATP 1000 διοργάνωσης.

Ο 35χρονος Σέρβος, που επανήλθε στη δράση έπειτα από την απουσία του στη Μαδρίτη, και θέλοντας να αφήσει πίσω του τις πρόωρες ήττες σε Μόντε Κάρλο

και Μπάνια Λούκα, δυσκολεύτηκε αρκετά στο 1ο set, όμως ανέβασε στροφές στο 2ο και δίκαια συνεχίζει στη Ρώμη, την οποία έχει κατακτήσει στην καριέρα του 6(!) φορές.

Αναφορικά με το παιχνίδι, ένα break στην αρχή του αγώνα τον έκανε να “κυνηγά” στο σκορ, όμως το έσβησε στο 6ο game και επανάφερε τις ισορροπίες (3-3). Αμφότεροι ήταν άριστοι από τη γραμμή του service στην εξέλιξη του αγώνα και έτσι έλυσαν τις διαφορές τους στο tie-break (6-6).

Μετά από σχεδόν 14 λεπτά ο Νόλε βγήκε νικητής της “μάχης” με επιμέρους σκορ 7-5, και έκανε το πρώτο βήμα για τη νίκη, ενώ ανέκτησε πλήρως το μομέντουμ της αναμέτρησης (7-6(5).

Στο 2ο μέρος, ο Τζόκοβιτς βρήκε πρώτος break και επέβαλλε τον ρυθμό του εξ’ αρχής, διατήρησε τη διαφορά ασφαλείας μέχρι το 6ο game (4-2), ενώ στο αμέσως επόμενο κλείδωσε τη νίκη με 3ο break (5-2).

Στο φινάλε, με love game (40-0) ο κάτοχος των 22 Grand Slam ολοκλήρωσε με επιτυχία τις προσπάθειές του, και οριστικοποίησε το “ραντεβού” με τον Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ στους “32”.

Respect At The Net #IBI23 pic.twitter.com/qEjwqBFceu

Tennis TV (@TennisTV) May 12, 2023

Παράλληλα με τον Νόλε, το εισιτήριο για τον επόμενο γύρο της Ρώμης πήραν και οι Χόγλκερ Ρούνε και Κάσπερ Ρουντ, νικώντας τους Αρθούρ Φιλς και Αρτούρ Ρίντερκνεχ αντίστοιχα, για τον 2ο γύρο του Italian Open.

Ο 20χρονος Δανός επικράτησε του Γάλλου με 6-3, 6-3, μέσα σε 84 αγωνιστικά λεπτά, και θα συναντήσει τον Φάμπιο Φονίνι στους “32”, ενώ ο No4 του κόσμου κέρδισε με 6-4, 6-0 τον επίσης Γάλλο, για να παίξει με τον Αλεξάντερ Μπούμπλικ στην επόμενη φάση.

ROME MASTERS MEN’S SINGLES DRAW | DOUBLES | OPP (-1h)

The post Rome Masters: Δύσκολη πρόκριση για τον Τζόκοβιτς στους “32” της Ρώμης (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Rome Masters, Δύσκολη, Τζόκοβιτς, “32”, Ρώμης,Rome Masters, dyskoli, tzokovits, “32”, romis