Τρόμος με Βέσελι στη Μπαρτσελόνα, λίγες ημέρες πριν από το Final Four της EuroLeague

Με τους χειρότερους οιωνούς οδεύει προς το Final Four της EuroLeague η Μπαρτσελόνα, καθώς στο εντός έδρας παιχνίδι με την Ομπραντόιρο ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους έχασε τον Γιαν Βέσελι με οξείς πόνους στη μέση! Κάτι παρόμοιο είχε συμβεί πριν από μερικές εβδομάδες και με τον Κόρι Χίγκινς, ο οποίος είχε αποχωρήσει από αγώνα με τη Ρεάλ Μαδρίτης και τελικά υποβλήθηκε σε επέμβαση που θα

τον κρατήσει εκτός δράσης έως το τέλος της περιόδου.

Οι Καταλανοί είδαν τον Τσέχο ψηλό να μένει για 3:21 στο παρκέ και να αποχωρεί, ξέρουν ότι ο οργανισμός του είναι σημαντικά καταπονημένος και πλέον δεν γνωρίζουν αν θα τον έχουν μαζί τους στον ημιτελικό με τη Ρεάλ Μαδρίτης και ακόμη κι αν είναι διαθέσιμος, σε τι κατάσταση θα βρίσκεται.

Ο Βέσελι έχει φέτος 9.6 πόντους (58.2% στο δίποντο, 81% στις βολές), 3.9 ριμπάουντ, 1.5 ασίστ, 0.8 κλεψίματα και 11.9 μονάδες στο σύστημα αξιολόγησης ανά 20:13 σε 36 αγώνες της EuroLeague. Σανλί, Τόμπι, Ντα Σίλβα και Νάτζι είναι οι υπόλοιποι ψηλοί που έχει ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους στη διάθεσή του.

Το φετινό Final Four της EuroLeague μαζί με όλα τα παιχνίδια της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης, θα είναι αποκλειστικά και για τις επόμενες 5 σεζόν στο Novasports.

Keywords
Τυχαία Θέματα