Rome Masters: Άνετος στα προημιτελικά ο Ράφα! – VIDEO

Ο Ραφαέλ Ναδάλ “καθάρισε” με συνοπτικές διαδικασίες, με εξαίρεση ένα “νεκρό” κομμάτι στο δεύτερο σετ, ακόμα έναν αγώνα του στη Ρώμη, αυτή τη φορά κόντρα στον Ντούσαν Λάγιοβιτς!

Δεν έχει αντίπαλο, μέχρι στιγμής, στο Rome Masters, ο Ραφαέλ Ναδάλ!

Ο 34χρονος θρύλος του αθλήματος έβγαλε “φωτιές” σε ακόμα έναν αγώνα του στη Ρώμη και κέρδισε άνετα τον Ντούσαν Λάγιοβιτς με 6-1, 6-3 για να προκριθεί στον προημιτελικό γύρο του τουρνουά έχοντας χάσει συνολικά 6 games

σε δύο αγώνες και έχοντας ξοδέψει ελάχιστο χρόνο στο κορτ!

Ο κάτοχος 12 Ρολάν Γκαρός τίτλων δεδομένα εμφανίζεται πανέτοιμος ώστε να κατακτήσει τους τίτλους σε Ρώμη και Ρολάν Γκαρός, στα οποία τουρνουά περιορίζεται η φετινή σεζόν για αυτόν, ισοφαρίζοντας φυσικά το ρεκόρ των 20 κερδισμένων Slam που έχει ο Ρότζερ Φέντερερ.

Φυσικά, έχουμε ακόμα πολύ δρόμο για αυτή τη στιγμή αλλά οι δύο εμφανίσεις του κόντρα σε όχι τυχαίους τενίστες στον χώμα, όπως είναι οι Καρένιο Μπούστα και Λάγιοβιτς, και ο εμφατικός τρόπος με τους οποίους τους “εξαφάνισε” από το κορτ, υπόσχεται τα καλύτερα.

Δεν υπάρχουν και πολλά πράγματα να σχολιάσεις από ένα ματς στο οποίο ο Ράφα ήταν τόσο πολύ κυριαρχικός που, ενώ ο Λάγιοβιτς πάλεψε πολύ το πρώτο σετ, και πάλι κέρδισε μόνο ένα game ισοπεδώνοντας τελείως την ψυχολογία του Σέρβου.

Ο Ναδάλ ήταν άπιαστος και στην αρχή του δεύτερου σετ όταν και πήρε πολύ μεγάλο προβάδισμα με 4-0 πριν να έρθει ένα “νεκρό” σημείο για αυτόν και χάσει τρία σερί games.

Δεν άλλαξε αυτό πάντως την ιστορία του αγώνα με τον “ταυρομάχο” να φτάνει τελικά στη νίκη με μερικά λεπτά καθυστέρηση.

Ο Ράφα δεν έχει καν παίξει στο τουρνουά μια δυνατή “προπόνηση” και πλέον καλείται να τον τεστάρει κάπως περισσότερο ο Ντιέγο Σβάρτζμαν που επέστρεψε από break πίσω στο τρίτο σετ για να κερδίσει τον Χούμπερτ Χουρκάτζ με 3-6, 6-2, 6-4.

ROME MASTERS DRAW | OOP (-1h)

Κώστας Αϊτάκης

The post Rome Masters: Άνετος στα προημιτελικά ο Ράφα! – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα