Εμφατικό “στοπ” σε Μουσέτι από Κέπφερ!

Ο Ντομινίκ Κέπφερ σταμάτησε με εμφατικό τρόπο την τρομερή πορεία του 18χρονου Λορέντσο Μουσέτι στο Ιταλικό Όπεν!

Αυτή είναι η ομορφιά του τένις!

Ο Λορέντσο Μουσέτι κατόρθωσε να κερδίσει μέσα σε τρεις μέρες, δύο τεράστιους σε βιογραφικό τενίστες, τον Σταν Βαβρίνκα και τον Κέι Νισικόρι αλλά έμελλε να αποκλειστεί, με εμφατικό μάλιστα τρόπο, από έναν απείρως πιο άσημο τενίστα!

Ο 26χρονος Γερμανός, λοιπόν, Ντομινίκ Κέπφερ συνέχισε την δική του τρομερή πορεία στο Masters της Ρώμης αποκλείοντας με το εντυπωσιακό 6-4,

6-0 τον νεαρό Μουσέτι που έκλεψε ήδη τα φώτα της δημοσιότητας με την παρουσία και τις νίκες που πέτυχε τις προηγούμενες μέρες!

Στο ματς, όμως, κόντρα στον Γερμανό, που κατά πολλούς ήταν και το φαβορί του αγώνα, ο Μουσέτι εμφανίστηκε μάλλον τρακαρισμένος από την ξαφνική επιτυχία των τελευταίων ημερών, δεν έπιασε σε καμία περίπτωση το τρομερό τένις που είδαμε στις νίκες κόντρα σε Βαβρίνκα και Νισικόρι, και ειδικά ο τρόπος που κατέρρευσε εντελώς στο δεύτερο σετ δείχνει την ομορφιά του τένις καθώς καμία αγωνιστικά μέρα δεν είναι ίδια με τις προηγούμενες.

Ο Κέπφερ συνέχισε τη δική του εξαιρετική πορεία έχοντας ήδη αποκλείσει και τους Ντε Μινόρ και Μονφίς και πλέον, στον πρώτο του προημιτελικό Masters, έχει το mission impossible κόντρα στον Νόβακ Τζόκοβιτς, σε ένα ματς που δεν έχει να χάσει απολύτως τίποτα!

Όσον αφορά στον Μουσέτι, θα τον ξαναδούμε σύντομα και θα μας απασχολήσει για πολλά χρόνια ακόμα…

ROME MASTERS DRAW | OOP (-1h)

Κώστας Αϊτάκης

The post Εμφατικό “στοπ” σε Μουσέτι από Κέπφερ! appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα