Roland Garros: Το πρόγραμμα της Τετάρτης

10:35 7/6/2023 - Πηγή: Tennis24

Την ολοκλήρωση της προημιτελικής φάσης του Roland Garros περιλαμβάνει το ημερήσιο πρόγραμμα της Τετάρτης (7/6), με τους Αλεξάντερ Ζβέρεφ, Ονς Ζαμπέρ και Ίγκα Σφιόντεκ να είναι τα φαβορί για την πρόκριση, ενώ ξεχωρίζει η αναμέτρηση ανάμεσα σε Χόλγκερ Ρούνε και Κάσπερ Ρουντ.

Συγκεκριμένα, το πρόγραμμα στο Philippe Chatrier ανοίγει το παιχνίδι μεταξύ της Μπεατρίζ Χαντάντ Μάια και της 28χρονης Τυνήσιας στις 12:00 GR, όπου αμφότερες αγωνίζονται για πρώτη φορά στη φάση των

“8” του Παρισιού.

Τη σκυτάλη παίρνει η No1 του κόσμου, που θα κληθεί να ξεπεράσει το εμπόδιο της Κόκο Γκοφ για να προκριθεί στα ημιτελικά της Πόλης του Φωτός (14:00 GR). Η Πολωνή θέλει να διατηρήσει την κορυφή της παγκόσμιας κατάταξης, φτάνοντας στην back to back κατάκτηση του τίτλου.

Το απόγευμα (16:00 GR) θα ακολουθήσει το παιχνίδι του 26χρονου Γερμανού κόντρα στον Μάρτιν Τόμας Ετσεβερί, που κάνει εξαιρετική πορεία στο Grand Slam της Γαλλικής πρωτεύουσας, και δίκαια βρίσκεται ως εδώ. Ο Ζβέρεφ, από την άλλη, θέλει τη νίκη για να βρεθεί για 3η φορά στους “4” της διοργάνωσης.

Τέλος, στο ματς που συγκεντρώνει τα περισσότερα βλέμματα, οι Χόλγκερ Ρούνε και Κάσπερ Ρουντ θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους, σε μία επανάληψη του περσινού αντίστοιχου προημιτελικού (21:15 GR).

Στα ημιτελικά τους Rome Masters, ο Δανός είχε επικρατήσει του περσινού φιναλίστ του Παρισιού, και η αναμέτρηση αυτή αναμένεται να κρίνει πολλά για το Top-10 της ATP κατάταξης.

ROLAND GARROS MEN’S DRAW | WOMEN’S DRAW | OOP (-1h)

The post Roland Garros: Το πρόγραμμα της Τετάρτης appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα