Premier Padel: Βρήκαν έδρα τα δύο… άστεγα τουρνουά του Τουρ

Η τελευταία εκκρεμότητα για το καλεντάρι του 2024 στο Premier Padel Tour μόλις έκλεισε. Τα δύο τουρνουά που είχαν προγραμματιστεί για την Ανδαλουσία της Ισπανίας βρήκαν οριστικά την έδρα τους, οπότε όλα είναι έτοιμα για την έναρξη αυτής της ιστορικής σεζόν.

Στο πρόγραμμα, πρώτο χρονικά είναι το Andalusia P2, το διάστημα 29 Απριλίου έως 5 Μαΐου. Το τουρνουά αυτό θα διεξαχθεί στη Σεβίλλη και συγκεκριμένα

στο La Cartuja Stadium. Αυτή η εξέλιξη σημαίνει πως η Σεβίλλη επιστρέφει, έπειτα από δύο χρόνια απουσίας, στο Παγκόσμιο Τουρ.

Δεύτερο χρονικά είναι το Andalusia P1, προγραμματισμένο για την εβδομάδα 8-14 Ιουλίου. Η διοργάνωση αυτή θα φιλοξενηθεί τελικά στη Μάλαγα και συγκεκριμένα στις εγκαταστάσεις του Jose Maria Martin Carpena Sports Palace. Ουσιαστικά εδώ πρόκειται για μία “προέκταση” του αντίστοιχου τουρνουά που υπήρχε μέχρι και πέρσι στο καλεντάρι του World Padel Tour.

España, hogar del padel.

Sevilla y Málaga se unen a Madrid para que podamos disfrutar del mejor padel en casa. Jugamos en casa. Las estrellas del padel, de nuevo cerca de ti. #PremierPadel #PadelStars @SevillaPremier @malagapremier @premierpadel @padelfip pic.twitter.com/84FzFQ1yMZ

— Comunidad de Madrid Premier Padel (@MADPremierPadel) February 15, 2024

Υπενθυμίζεται πως η πρεμιέρα της νέας σεζόν πλησιάζει με γοργούς ρυθμούς, με την αυλαία να ανοίγει στις 26 Φεβρουαρίου στο Ριάντ της Σαουδικής Αραβίας. Οι μεγάλοι τελικοί του Riyadh P1 θα διεξαχθούν στις 2 Μαρτίου.

The post Premier Padel: Βρήκαν έδρα τα δύο… άστεγα τουρνουά του Τουρ appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα