Premier Padel: Οι κορυφαίοι του ταμπλό στην πρεμιέρα της σεζόν (vid)

Η μεγάλη ώρα της έναρξης του Premier Padel Tour του 2024 πλησιάζει και το Riyadh P1 θα είναι το τουρνουά με το οποίο θα αρχίσει η δράση. Η διοργάνωση της Σαουδικής Αραβίας ήδη έχει αποκτήσει ιστορική βαρύτητα, ούσα η πρώτη της νέας εποχής στο παγκόσμιο επαγγελματικό σιρκουί.

Με τη δράση να αρχίζει την ερχόμενη εβδομάδα (26 Φεβρουαρίου – 2 Μαρτίου), οι διοργανωτές του τουρνουά αποκάλυψαν την πλήρη λίστα συμμετοχών, όπως και τα 8+8 ζευγάρια που θα έχουν την

αντίστοιχη αρίθμηση στο ταμπλό. Ουσιαστικά πρόκειται για τις 8+8 ομάδες βάσει του FIP Ranking, όπως αυτό διαμορφώθηκε στο φινάλε του 2023.

Ως Νο1 δίδυμο του FIP Ranking ξεκινούν τη σεζόν οι Λεμπρόν/Γκαλάν.

Υπενθυμίζεται πως το FIP Ranking λαμβάνει υπόψιν του μόλις τρία τουρνουά από το World Padel Tour της περασμένης σεζόν. Έτσι, αν και το WPT ήταν το σιρκουί με τη μακράν μεγαλύτερη βαρύτητα το 2023, η τελική του κατάταξη έχει αρκετές διαφορές με την αντίστοιχη που θα χρησιμοποιεί το Premier Padel, τόσο στους άνδρες όσο και στις γυναίκες.

Στους άνδρες συγκεκριμένα, Νο1 στο ταμπλό εμφανίζονται οι Χουάν Λεμπρόν και Αλεχάνδρο Γκαλάν. Οι κορυφαίοι του 2023 στο WPT, Αρτούρο Κοέγιο και Αγκουστίν Τάπια, θα ξεκινήσουν από το Νο2 του ταμπλό, ενώ το δίδυμο των Μαρτίν Ντι Νένο και Φράνκο Στούπατσουκ θα βρίσκεται στο Νο3. Στο Νο4 θα είναι το… νεόδμητο δίδυμο των Πακίτο Ναβάρο και Σάνιο Γκουτιέρες.

Στο Νο2 του ταμπλό θα βρίσκονται οι Κοέγιο/Τάπια.

Στις γυναίκες, οι Πάουλα Χοσεμαρία και Αριάνα Σάντσεθ θα μπουν στο τουρνουά ως το Νο1 του ταμπλό, με τις Ντελφίνα Μπρέα και Μπεατρίθ Γκονθάλεθ στο Νο2. Στη Νο3 θέση τοποθετείται το δίδυμο των Μάρτα Ορτέγκα και Γκέμα Τριάι, στην τελευταία κοινή τους παρουσία, ενώ οι Αλεχάνδρα Σαλαζάρ και Ταμάρα Ικάρδο να βρίσκονται στο Νο4.

ΤΑΜΠΛΟ ΑΝΔΡΩΝ / ΤΑΜΠΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Υπενθυμίζεται πως η σεζόν θα ξεκινήσει με δύο διαδοχικά τουρνουά στην Αραβική Χερσόνησο, αφού στις 3-8 Μαρτίου ακολουθεί το Qatar Major.

Keywords
Τυχαία Θέματα