Porsche Grand Prix: Εγκατέλειψε η Ζαμπέρ, στον τελικό η Σφιόντεκ (vids)

Την πρόκριση για τον τελικό του Porsche Tennis Grand Prix πήρε η Ίγκα Σφιόντεκ δίχως να ιδρώσει πολύ, καθώς μετά τα πρώτα τρία κερδισμένα games της στο 1ο set, η Ονς Ζαμπέρ αναγκάστηκε να εγκαταλείψει λόγω τραυματισμού στη γάμπα.

Iga Swiatek advances to the final after Ons Jabeur retires due to

injury.

Final score: 3-0.#PorscheTennis pic.twitter.com/teI5gfRCeU

wta (@WTA) April 22, 2023

Μετά από ένα παιχνίδι που διήρκησε 20 λεπτά μόλις, η 21χρονη Πολωνή πήρε έστω και με αυτόν τον τρόπο το 2ο εισιτήριο για τον αυριανό τελικό της Στουτγκάρδης, όπου θα συναντήσει εκεί την Αρίνα Σαμπαλένκα, που νωρίτερα επικράτησε της Αναστασία Ποτάποβα με 6-1, 6-2, μέσα σε μόλις 59(!) λεπτά.

Η Σφιόντεκ μετρά 4 νίκες σε 6 παιχνίδια κόντρα στην Σαμπαλένκα, και είναι ένα ιδιαίτερο ζευγάρι, μιας και πρόκειται για “μονομαχία” ανάμεσα στις Νο1 και τη No2 της WTA κατάταξης.

Η Σφιόντεκ έχει την ευκαιρία να κάνει το back to back στην εν λόγω διοργάνωση, ενώ για την 24χρονη Λευκορωσίδα κίνητρο λειτουργεί το γεγονός πως αν στεφθεί πρωταθλήτρια, θα μειώσει την απόσταση της από την Πολωνή στην παγκόσμια κατάταξη.

Ο τελικός θα διεξαχθεί αύριο, στις 14:00 (ώρα Ελλάδος) μετά το μεσημέρι, και θα μεταδοθεί ζωντανά από το Novaspoers 6HD .

The post Porsche Grand Prix: Εγκατέλειψε η Ζαμπέρ, στον τελικό η Σφιόντεκ (vids) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα