Ο τρομερός Μουζέτι, απέκλεισε τον Ρουντ (vids)

O Λορέντζο Μουζέτι σημείωσε την πρώτη νίκη καριέρας κόντρα σε Top-5 παίκτη επικρατώντας του Νορβηγού και Νο4 του κόσμου, Κάσπερ Ρουντ με 4-6, 6-4, 6-4 μετά από 2 ώρες και 19 λεπτά εξασφαλίζοντας την πρόκριση για τα προημιτελικά του Rolex Paris Masters

Ο Ιταλός και Νο23 στον κόσμο εμφανίστηκε άκρως επιθετικός απέναντι στον Ρουντ, ολοκληρώνοντας την αναμέτρηση με 37 winners, ενώ κέρδισε το 77% των πόντων από το 1ο service. 

How many backhand

winners can you hit in one set?

Lorenzo Musetti: Yes

#RolexParisMasters pic.twitter.com/PTDwW8ARBd

Tennis TV (@TennisTV) November 3, 2022

Το 1ο set κατέληξε στον Ρουντ, αφού πρώτα ο Νορβηγός έκανε ένα μεγάλο hold σβήνοντας δύο break-points στο 5ο game παίρνοντας προβάδισμα με 3-2. Ό,τι δεν κατάφερε να κάνει σε εκείνο το σημείο ο Μουζέτι το έκανε ο Ρουντ στο 10ο game στο πλέον καθοριστικό σημείο, με το οποίο έκλεισε το set με 6-4. 

Στο 2ο set ο Μουζέτι βρήκε πρώτος break (3-2), το οποίο όμως ο Ρουντ πήρε άμεσα πίσω (3-3), με τον Ιταλό να “χτυπάει” και πάλι στο 9ο game κάνοντας το 5-4 κλείνοντας λίγο μετά το set στο service του με love-game, οδηγώντας το παιχνίδι στο decider. 

All the angles pic.twitter.com/l5zRv9uJa7

Tennis TV (@TennisTV) November 3, 2022

Στο 3ο set, ο Μουζέτι ξεκίνησε και πάλι δυνατά και βελτιώνοντας το service του, (88% κερδισμένοι πόντοι στο 1ο service), αλλά και πιέζοντας το service του Ρουντ, έφτασε σε break στο 5ο game (3-2) και από εκεί και πέρα παραχωρώντας μόλις έναν πόντο στο service του πήρε τη μεγάλη νίκη, αλλά και την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Στα προημιτελικά της Παρασκευής (4/11), ο Μουζέτι θα αντιμετωπίσει τον “καυτό”, Νόβακ Τζόκοβιτς.

FIRST TOP 5 WIN @Lorenzo1Musetti stuns Ruud 4-6 6-4 6-4 to reach the the #RolexParisMasters quarter-finals! pic.twitter.com/3NZoFlYPq4

Tennis TV (@TennisTV) November 3, 2022

PARIS MASTERS DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-1h)

The post Ο τρομερός Μουζέτι, απέκλεισε τον Ρουντ (vids) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα