Nicosia Masters: Για δύο τίτλους ο Μητσάκος!

Ο Θοδωρής Μητσάκος, συνεχίζει να εντυπωσιάζει στην Λευκωσία, με τον 17χρονο να εξασφαλίζει την παρουσία του σε δύο τελικούς (μονό, διπλό) και πλέον διεκδικεί το…νταμπλ στο τουρνουά τζούνιορ κατηγορίας 3 που πραγματοποιείται αυτή την εβδομάδα στην Κύπρο.

Στο μόνο ο Μητσάκος μπορεί να έχασε ένα set από τον Ολλανδό Ντάνιελ Φέρμπεεκ, ωστόσο στα άλλα δύο ήταν εξαιρετικός επικρατώντας με 6-4, 1-6, 6-2 παίρνοντας την πρόκριση για τον τελικό,

ο οποίος είναι και ο 3ος τη φετινή σεζόν και γενικά της καριέρας του.

Λίγο αργότερα ο ταλαντούχος Έλληνας τενίστας έχοντας ως παρτενέρ τον Βρετανό Μάθιου Ράνκιν κατάφεραν να λυγίσουν τους εξαιρετικούς Κύπριους Στυλιανό Χριστοδούλου και Λάμπρο Παντζαρή με 6-2, 6-7(3), [10-4] παίρνοντας την πρόκριση στον τελικό.

Το…οξύμωρο για τον Μητσάκο είναι ότι στον τελικό του μονού θα αντιμετωπίσει τον συμπαίκτη του στο διπλό, Μάθιου Ράνκιν, ενώ στο διπλό οι δύο…φιναλίστ θα ενώσουν τις δυνάμεις τους κόντρα στους Τσέχους Βιτ Καλίνα και Λούκας Βέλικ.

Στο διπλό ο Μήτσακος θα προσπαθήσει να κατακτήσει τον 3ο τίτλο του φέτος, μετά από αυτούς σε Τυνησία και Σκόπια, τον 4ο συνολικά, αλλά και τον 1ο κατηγορίας 3. 

Θάνος Σταθόπουλος

The post Nicosia Masters: Για δύο τίτλους ο Μητσάκος! appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα