NextGen ATP Finals: “Κλείδωσαν” οι ημιτελικοί (vid)

Κάρλος Αλκαράθ Γκάρφια, Μπράντον Νακασίμα, Σεμπάστιαν Κόρντα και Σεμπάστιαν Μπάεζ προκρίθηκαν στην τελική “4αδα” των φετινών NextGen ATP Finals, στο Μιλάνο.

Εντυπωσιακές εμφανίσεις μέχρι στιγμής από τους Αλκαράθ και Κόρντα, που πέρασαν αήττητοι τους ομίλους τους και είναι τα δυο μεγάλα φαβορί για να διασταυρωθούν στον μεγάλο τελικό του θεσμού.

Ο 18χρονος Ισπανός αρχικά, αν και έχασε το πρώτο του set στο Μιλάνο, κέρδισε την Πέμπτη τον Χουάν Μανουέλ Σερούντολο με 4-0, 4-1, 2-4, 4-3(4).

Στους “4”, θα συναντήσει

τον 2ο του άλλου group, Σεμπάστιαν Μπάεζ. Ο 20χρονος Αργεντινός, Νο111 τενίστας στον κόσμο και πρώην Νο1 στα Juniors, απέκλεισε τον Ούγκο Γκαστόν με 4-3(2), 4-2, 4-2 και με ρεκόρ 2-1 στους ομίλους, πέρασε στα ημιτελικά.

Μοναδική ήττα για τον Μπάεζ, από τον Σεμπάστιαν Κόρντα. Ο Αμερικανός πέρασε αήττητος το group, “κλείνοντας” την παρουσία του με νίκη σε βάρος του Λορέντζο Μουζέτι. Μετά από 69 λεπτά, ο Νο39 του κόσμου κέρδισε με 4-2, 4-3(4), 4-2.

Μεγάλο ντέρμπι περιμένει τον Κόρντα στην τελική “4αδα” του Μιλάνου. Θα αντιμετωπίσει τον συμπατριώτη του, Μπράντον Νακασίμα.

Ο 20χρονος (Νο63) απέκλεισε τον Δανό, Χόλγκερ Βίτους Ρουν, στο μεγάλο ντέρμπι της Πέμπτης, με 3-4(3), 4-1, 4-1, 4-3(1). Η μοναδική ήττα του Νακασίμα στο τουρνουά, έχει έρθει από τον Κάρλος Αλκαράθ.

Οι ημιτελικοί των NextGen ATP Finals

Αλκαράθ Γκάρφια – Μπάεζ
Κόρντα – Νακασίμα

NEXTGEN ATP FINALS DRAW | RESULTS | OOP (-1h)

Δημήτρης Χαλιάπας

The post NextGen ATP Finals: “Κλείδωσαν” οι ημιτελικοί (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα