Αποκλεισμός Μάρεϊ στη Στοκχόλμη (vids)

Ο Άντι Μάρεϊ μπορεί στα προημιτελικά να απέκλεισε τον Νο1 του ταμπλό, Γιάνικ Σίνερ, όμως δεν μπόρεσε να συνεχίσει την εξαιρετική πορεία του στο Stockholm Open και το απόγευμα της Πέμπτης τέθηκε νοκ-άουτ από τη συνέχεια του 250αριού τουρνουά.

Ο Βρετανός, άλλοτε Νο1 τενίστας στον κόσμο, ηττήθηκε από τον 24χρονο Αμερικανό, Τόμι Πολ και αποκλείστηκε από το τελευταίο ΑΤΡ τουρνουά της σεζόν.

Μετά από 2 ώρες και 17 λεπτά αγώνα, ο Πολ, Νο52 στην παγκόσμια κατάταξη της ΑΤΡ, επικράτησε με 6-2, 3-6, 6-3 και πέρασε στην τελική “4αδα” της Στοκχόλμης, όπου θα αντιμετωπίσει τον συμπατριώτη και

καλό φίλο του, Φράνσις Τιάφο.

Paul defeats the former World No. 1 and makes his second semi-final of the season! #StockholmOpen pic.twitter.com/3neZ5XDRZw

Tennis TV (@TennisTV) November 11, 2021

Ο Τιάφο από την πλευρά του, νωρίτερα μέσα στην ημέρα, επέστρεψε από set πίσω και κέρδισε τον Ντάνιελ Έβανς (Νο26) με 1-6, 6-1, 6-1, παίρνοντας το πρώτο, χρονικά, εισιτήριο για τα ημιτελικά.

Στους “4” βρίσκεται και ο Νο2 του ταμπλό, Φίλιξ Οζέρ Αλιασίμ, που επιβλήθηκε του Μπότικ Φαν ντε Ζάντσουλπ με 6-4, 6-3 και πλέον απέχει δυο νίκες από τον παρθενικό ΑΤΡ τίτλο της καριέρας του.

Crazy point! @FTiafoe @sthlm_open pic.twitter.com/5IK3KjmUQE

Tennis TV (@TennisTV) November 11, 2021

Ο 21χρονος Καναδός έχει εξασφαλίσει ήδη με την πορεία του στη Στοκχόλμη, την είσοδό του στο Top10 της παγκόσμιας κατάταξης την ερχόμενη εβδομάδα.

Στα ημιτελικά του τουρνουά, θα αντιμετωπίσει τον συμπατριώτη, φίλο του και υπερασπιστή του τίτλου από το 2019, Ντένις Σαποβάλοφ. Ο Νο3 του ταμπλό γύρισε από set πίσω και απέκλεισε τον Άρθουρ Ρίντερνεχ (Νο60) με 4-6, 6-3, 7-5.

Οι ημιτελικοί του Stockholm Open

Πολ – Τιάφο
Οζέρ Αλιασίμ – Σαποβάλοφ

STOCKHOLM OPEN SINGLES DRAW l OOP (-1h)

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Αποκλεισμός Μάρεϊ στη Στοκχόλμη (vids) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Αποκλεισμός Μάρεϊ, Στοκχόλμη,apokleismos marei, stokcholmi