Miami Open: Ξεκινάει στη Φλόριντα η Σάκκαρη

Μαρία Σάκκαρη και Μπιάνκα Αντρέσκου ανοίγουν το πρόγραμμα της Παρασκευής στο κεντρικό court με την Ελληνίδα τενίστρια να κάνει πρεμιέρα (18:00 GR) στο φετινό Miami Open κόντρα σε μια παίκτρια που την είχε συναντήσει ξανά στο ίδιο γήπεδο πριν από δύο χρονιά σε μια από τις πιο επικές αναμετρήσεις του τουρνουά.

Αυτό μάλιστα ήταν και το πρώτο μεταξύ τους ματς το οποίο κατέληξε στην Καναδή μετά από 2 ώρες και 46 λεπτά, με τη Σάκκαρη ωστόσο να παίρνει ρεβάνς λίγους μήνες αργότερα στο US Open

και πάλι μετά από ματσάρα, ισοφαρίζοντας σε 1-1. Από εκείνο το ματς στη Νέα Υόρκη (2021) έχουν να συναντηθούν στο court οι δύο τενίστριες. 

Εκτός από το πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι της Σάκκαρη με την Αντρέσκου, πρεμιέρα θα κάνει και ο Νο1 του κόσμου και κάτοχος του τίτλου, Κάρλος Αλκαράθ κόντρα στον Αργεντίνο Φεντερίκο Μπαγνίς, στην 3η αναμέτρηση του κεντρικού court και η οποία θα ακολουθήσει εκείνη του Τέιλορ Φρίτς με τον Εμίλιο Νάβα.

Στο βραδινό πρόγραμμα η Σέλμπι Ρότζερς θα βρει απέναντί της τη Νο2 του κόσμου και φιναλίστ του Indian Wells, Αρίνα Σαμπαλένκα, ενώ η αυλαία θα κλείσει με το παιχνίδι του Αλεξάντερ Ζβέρεφ κόντρα στον Τάρο Ντάνιελ. 

Πρεμιέρα κάνει σήμερα και ο Αντρέι Ρούμπλεφ που θα αγωνιστεί απέναντι στον Αμερικανό Τζέι Τζέι Γουλφ στο πρώτο παιχνίδι του Grandstand (17:00 GR), ενώ αμέσως μετά θα μπει στο court η Ονς Ζαμπέρ στην αναμέτρηση με την προερχόμενη από τα προκριματικά Βαρβάρα Γκράτσεβα. 

Στο τελευταίο παιχνίδι του προγράμματος στο Grandstand ο περσινός φιναλίστ Κάσπερ Ρουντ θα παίξει απέναντι στον πάντα υπολογίσιμο Λευκορώσο, Ίλια Ιβάσκα (01:00 GR).

Ενδιαφέρον παρουσιάζουν και τα παιχνίδι του Butch Buchholz με τον Σαποβάλοφ να κοντράρεται με τον Γκουίντο Πέγια (17:00 GR), ενώ αμέσως μετά θα κάνει πρεμιέρα ο Γιανίκ Σινέρ απέναντι στον Λάσλο Τζέρε. 

MIAMI OPEN SINGLES DRAW | DOUBLES | OOP (-6h)

MIAMI OPEN WOMEN’S SINGLES DRAW | OOP (-6h)

The post Miami Open: Ξεκινάει στη Φλόριντα η Σάκκαρη appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα