Miami Open: Ο Σερούντολο απέκλεισε τον Οζέρ-Αλιασίμ (vid)

Νούμερο 5 στο ταμπλό του Miami Open, ο Φέλιξ Οζέρ-Αλιασίμ, γνώρισε την ήττα στον τρίτο γύρο με 6-2 7-5 από τον Φρανσίσκο Σερούντολο με την εντυπωσιακή έως τώρα παρουσία του Καναδού σε ATP 1000 να παίρνει τέλος.

Ο Οζέρ-Αλιασίμ έφτανε τουλάχιστον στα προημιτελικά στις τελευταίες 6 παρουσίες του σε ATP 1000 και ήταν το φαβορί για την πρόκριση στο γύρο των 16 του Μαϊάμι, έχοντας νικήσει τον Σερούντολο σε Indian

Wells και Αυστραλιανό Όπεν φέτος.

Ο τενίστας από την Αργεντινή, νούμερο 25 στο ταμπλό, πήρε δίκαια τη νίκη με 12 winners έναντι 7 του αντιπάλου του ενώ αξιοποίησε και τα 19 αβίαστα λάθη του Καναδού. Ο Σερούντολο θα αντιμετωπίσει τον Ιταλό Λορέντσο Σόνεγκο, ο οποίος νίκησε τον Φράνσις Τιάφο, διεκδικώντας το δεύτερο τίτλο της καριέρας του, ο πρώτος ήταν πέρυσι στο Μπάσταντ, προσπαθώντας να επαναλάβει και την πορεία του μέχρι τα ημιτελικά πριν 12 μήνες.

“Είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα στο γύρο των 16 εδώ, σε ένα Masters 1000, εδώ στο Μαϊάμι”, είπε ο Σερούντολο. “Είμαι πολύ χαρούμενος επίσης που παίζω καλά όπως και πέρυσι, είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος με το επίπεδό μου και ελπίζω να συνεχίσω έτσι”.

Ο Οζέρ-Αλιασίμ δέχθηκε brake στο πρώτο game και από εκεί και πέρα η μάχη έγινε πολύ δύσκολη ειδικά όταν ο Σερούντολο έκανε δεύτερο break και προηγήθηκε με 4-1. Το δεύτερο και όπως αποδείχθηκε τελευταίο κομμάτι του ματς ήταν σαφώς πιο αμφίρροπο με τους δύο παίκτες να έχουν break και να είναι ισόπαλοι 5-5 ωστόσο ο Σερούντολο κατάφερε να πάρει ξανά το πλεονέκτημα και να σερβίρει για το ματς φτάνοντας στη νίκη στο τρίτο του match point.

MIAMI OPEN SINGLES DRAW | DOUBLES | OOP (-7h)

The post Miami Open: Ο Σερούντολο απέκλεισε τον Οζέρ-Αλιασίμ (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Miami Open, Σερούντολο, Οζέρ-Αλιασίμ,Miami Open, serountolo, ozer-aliasim