Malmö Open: Πώς μπορούν να “κλειδώσουν” το Νο1 οι Κοέγιο/Τάπια

Σε κομβικής σημασίας τουρνουά για το ποια ομάδα θα κλείσει τη σεζόν στο Νο1 της κατάταξης εξελίσσεται το Malmö Open. Οι Αρτούρο Κοέγιο και Αγκουστίν Τάπια είναι αυτοί που βρίσκονται στην κορυφή και υπάρχουν δύο σενάρια που τους εδραιώνουν οριστικά εκεί έως και το τέλος του 2023.

Το πρώτο και πιο… δόκιμο σενάριο είναι οι Κοέγιο/Τάπια να κατακτήσουν το τουρνουά και οι Μαρτίν Ντι Νένο και Φράνκο Στούπατσουκ να μην φτάσουν στον τελικό. Εάν συμβεί αυτό, τότε αυτομάτως ο Ισπανός με τον Αργεντινό αποκτούν βαθμολογικό προβάδισμα που δεν δύναται να ανατραπεί

στα δύο τουρνουά που απομένουν.

Υπενθυμίζεται πως πρόκειται για τις Νο1 και Νο2 ομάδες του ταμπλό, άρα μεταξύ τους μπορούν να συναντηθούν μονάχα στον τελικό. Εάν συμβεί αυτό, τότε ανεξαρτήτως νικητή, όλα θα παραμείνουν ανοικτά.

Το δεύτερο και πιο δύσκολο σενάριο απαιτεί οι Ντι Νένο/Στούπατσουκ να αποκλειστούν στον 1ο Γύρο και οι Κοέγιο/Τάπια να φτάσουν απλά ως τον τελικό. Οι “Superpibes” θα αντιμετωπίσουν στην πρώτη φάση τους Βίκτορ Θαπάτα και Φρανθίσκο Γκερέρο, κόντρα στους οποίους είναι το απόλυτο φαβορί.

Εφόσον δεν… τελεσιδικήσει από αυτή την εβδομάδα η Νο1 θέση του World Padel Tour, απομένουν το Mexico Open στις 20-26 Νοεμβρίου και φυσικά το Barcelona Master Finals στις 14-17 Δεκεμβρίου.

Σημειώνεται πως στις γυναίκες οι Πάουλα Χοσεμαρία και Αριάνα Σάντσεθ έχουν προ πολλού εξασφαλίσει και μαθηματικά την Νο1 θέση στην κατάταξη μέχρι και το φινάλε του 2023.

The post Malmö Open: Πώς μπορούν να “κλειδώσουν” το Νο1 οι Κοέγιο/Τάπια appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα