Indian Wells: Τσιτσιπάς και Τιάφο ανοίγουν την αυλαία την Κυριακή

Στέφανος Τσιτσιπάς και Φράνσις Τιάφο θα ανοίξουν το πρόγραμμα της Κυριακής στο Stadium 2, σε μια αναμέτρηση που θα δώσει το εισιτήριο για τη φάση των “16” και θα ξεκινήσει στις 20:00 GR. Αυτή είναι η 6η φορά που οι δύο παίκτες θα βρεθούν στο ίδιο court ως αντίπαλοι, με τον Αμερικανό να μετράει μια νίκη περισσότερη (3-2) με την πιο πρόσφατη να ειναι αυτή στο Laver Cup του 2022. 

Ο Τιάφο μετράει δύο σερί νίκες απέναντι στον Τσιτσιπά, του οποίου η τελευταία νίκη κόντρα στον Αμερικανό ήταν στους

Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο το 2021, λίγες εβδομάδες μετά από τον πρόωρο αποκλεισμό του στο Wimbledon με τον Τιάφο να επικρατεί στα 3 sets. 

Την ίδια ώρα (20:00 GR) στο κεντρικό court θα παίξει η Νο1 του κόσμου, Ίγκα Σφιόντεκ απέναντι στην Τσέχα Λίντα Νόσκοβα, με την Πολωνή να θέλει τη ρεβάνς από την ήττα της στο Australian Open, ενώ αμέσως μετά (22:00 GR) θα μπει στο court ο κάτοχος του τίτλου, Κάρλος Αλκαράθ που θα αντιμετωπίσει τον Φελίξ Οζέρ Αλιασίμ, ένα χρόνο ακριβώς μετά από τη νίκη του Ισπανού στα προημιτελικά του Indian Wells κόντρα στον Καναδό.

Θα ακολουθήσει η αναμέτρηση του αήττητου (12-0) φέτος Γιάνικ Σίνερ, ο οποίος θα βρεθεί απέναντι στον Γιάν Λέναρντ Στρουφ, για πρώτη φορά στην καριέρα του, ενώ το πρόγραμμα στο μεγαλύτερο court της διοργάνωσης θα κλείσουν οι αναμετρήσεις Καρολίν Βοζνιάκι – Κέιτ Βόλινετς και Μπεν Σέλτον – Φραντσίσκο Σερούντολο. 

Στο Stadium 2 το παιχνίδι του Τσιτσιπά με τον Τιάφο θα ακολουθήσει αυτό της Άννα Καλίνσκαγια με την Τζάσμιν Παολίνι, ενώ αμέσως μετά θα ξεκινήσει το ματς της Αντζελίκ Κέρμπερ με την Βερόνικα Κουντερμέτοβα. Στο πρώτο ματς του βραδινού προγράμματος (03:00 GR) ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ θα παίξει κόντρα στον Τάλον Χρίκσπουρ, ενώ στο τελευταίο ματς της ημέρας στο Stadium 2, η Μπεατρίζ Χαντάντ Μάια θα αγωνιστεί κόντρα στην Αναστάζια Παβλιουντσέκοβα. 

Από το υπόλοιπα παιχνίδια της Κυριακής ξεχωρίζει αυτό του Αντρέι Ρούμπλεφ με τον Γίρι Λεχέτσκα στο Stadium 3, στη ρεβάνς του περσινού αγώνα στο Indian Wells στον 2ο γύρο με τον Ρώσο να επικρατεί εύκολα, αλλά κι αυτό που θα γίνει στο Stadium 4 με τους δύο από τους πιο φορμαρισμένους παίκτες αυτήν την περίοδο, Αλεξάντερ Μπούμπλικ και Άλεξ ντε Μινόρ, να διεκδικούν την πρόκριση στους “16”. 

BNP PARIBAS OPEN SINGLES DRAW | DOUBLES DRAW | SCHEDULE (-10h)

The post Indian Wells: Τσιτσιπάς και Τιάφο ανοίγουν την αυλαία την Κυριακή appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Indian Wells, Τσιτσιπάς, Τιάφο, Κυριακή,Indian Wells, tsitsipas, tiafo, kyriaki