Indian Wells: Δυνατή εκκίνηση για Μεντβέντεφ (vids)

O σπεσιαλίστας στα hard courts, Ντανίλ Μεντβέντεφ, ξεκίνησε με το δεξί την προσπάθεια κατάκτησης του μοναδικού hard court ATP Masters τίτλου που λείπει από τη συλλογή του, στο Indian Wells της Καλιφόρνια.

Το Νο4 της παγκόσμιας κατάταξης, χρειάστηκε 1 ώρα και 28 λεπτά για να ξεπεράσει με 6-2, 6-3 το εμπόδιο του Ρομπέρτο Καρμπάγιες Μπαένα και να πάρει το εισιτήριο για τον 3ο γύρο του BNP Paribas

Open.

“Δεν ήταν εύκολο ματς. Είχαμε μεγάλα ράλι οπότε μιάμιση ώρα για ένα σκορ 6-2, 6-3, είναι μεγάλο. Όμως, ξέρω πως πρέπει να παίξω σε αυτά τα μεγάλα ράλι. Είχα το παιχνίδι υπό τον έλεγχό μου” είπε ο 28χρονος αμέσως μετά.

Στον 3ο γύρο, ο Μεντβέντεφ θα τεθεί αντιμέτωπος με τον επικίνδυνο Αμερικανό, Νο29 του ταμπλό, Σεμπάστιαν Κόρντα ο οποίος με τη σειρά του κέρδισε 6-4, 6-2 τον Ρόμαν Σιάφιουλιν.

Hard court specialist back at it @DaniilMedwed gets past Carballes Baena to set up a R3 encounter against Korda at Indian Wells!#TennisParadise pic.twitter.com/hc7Rl0J1f0

Tennis TV (@TennisTV) March 10, 2024

Στην υπόλοιπη βραδινή δράση του Σαββάτου στο Indian Wells, ο Γκάελ Μονφίς πέτυχε σπουδαία και μεγάλη νίκη με 6-0, 6-7(5), 6-2 επί του Νο6 του ταμπλό, Χούμπερτ Χουρκάτς και θα αντιμετωπίσει τον κάτοχο του τίτλου του 2021, Κάμερον Νόρι που ξεπέρασε το εμπόδιο του Λορένζο Σονέγκο με 6-4, 6-4 νωρίτερα.

How
About
That@Gael_Monfils @BNPPARIBASOPEN pic.twitter.com/viIlSZg8Td

Tennis TV (@TennisTV) March 10, 2024

Can do no wrong @Gael_Monfils | #TennisParadise pic.twitter.com/uX2GPZM5Dv

Tennis TV (@TennisTV) March 10, 2024

Νίκη με 6-4, 7-6(4) και για τον Κάσπερ Ρουντ επί του qualifier Τσέχου, Λούκας Κλέιν και ο φορμαρισμένος Νορβηγός θα αντιμετωπίσει τον ανερχόμενο Γάλλο, Άρθουρ Φις που με τη σειρά του κέρδισε 6-3, 6-4 τον Νταβίντοβιτς Φοκίνα.

BNP PARIBAS OPEN SINGLES DRAW | DOUBLES DRAW | SCHEDULE (-10h)

The post Indian Wells: Δυνατή εκκίνηση για Μεντβέντεφ (vids) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα