Indian Wells: Πρώτη φιναλίστ η Σφιόντεκ (vids)

Τη 10η συνεχόμενη νίκη της στο tour, σημείωσε η Ίγκα Σφιόντεκ η οποία κέρδισε δύσκολα 2-0 σετ τη φορμαρισμένη Σιμόνα Χάλεπ και εξασφάλισε το πρώτο, χρονικά, εισιτήριο για τον τελικό του BNP Paribas Open.

Η 20χρονη Πολωνή επέστρεψε από σετ κάτω και στα δύο σετ του πρώτου ημιτελικού ενώ έσωσε και δύο set

points της Χάλεπ στο tie break του 1ου, επικρατώντας με το τελικό 7-6(6), 6-4 της αντιπάλου της.

Shining bright under the desert lights

@iga_swiatek cements her place in the @BNPPARIBASOPEN final with a straight-sets win over Halep! pic.twitter.com/NV1yaogbiV

wta (@WTA) March 19, 2022

Προερχόμενη από την κατάκτηση του τίτλου στο πρώτο WTA 1000 της χρονιάς στην Ντόχα του Κατάρ, η Σφιόντεκ θα προσπαθήσει να διατηρήσει το αήττητο στη σειρά των διοργανώσεων αντιμετωπίζοντας την Μαρία Σάκκαρη στον μεγάλο τελικό της Κυριακής, μετά και τη σπουδαία νίκη στα 3 σετ της Ελληνίδας πρωταθλήτριας επί της υπερασπίστριας του τίτλου, Πάολα Μπαντόσα, στο δεύτερο ημιτελικό της Παρασκευής.

“Σήμερα χρειάστηκε να επιστρέψω από breaks σε κάθε σετ οπότε πιστεύω ήταν το πιο δύσκολα πνευματικά ματς που έχω δώσει μέχρι τώρα στο τουρνουά” είπε η Σφιόντεκ αμέσως μετά.

Η Σφιόντεκ θα πάει στον τελικό με τη Σάκκαρη, έχοντας κερδίσει την Μαρία για πρώτη φορά στην πρόσφατη συνάντησή τους στα ημιτελικά του Qatar Open στην Ντόχα.

Η νικήτρια του τελικού στο Indian Wells θα ανέβει στο Νο2 της παγκόσμιας κατάταξης την ερχόμενη Δευτέρα, πίσω από την Άσλει Μπάρτι.

WTA BNP PARIBAS OPEN DRAW | DOUBLES | OOP (-10h)

The post Indian Wells: Πρώτη φιναλίστ η Σφιόντεκ (vids) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Indian Wells, Πρώη, Σφιόντεκ,Indian Wells, proi, sfiontek