Indian Wells: Ιστορικός τίτλος για Μποπάνα (vid)

Πρωταθλητές στα διπλά των ανδρών του Indian Wells αναδείχθηκαν οι Ροχάν Μποπάνα και Μάθιου Έμπντεν, καθώς επικράτησαν με 6-3, 2-6, 10-8 των Γουέσλι Κούλχοφ και Νιλ Σκάπσκι, μετά από μία ώρα και 25 λεπτά αγώνα. 

Οι δύο παίκτες κατάφεραν να φτάσουν σ’ έναν ακόμα τίτλο μέσα στο 2023, μετά από εκείνον στο Ντουμπάι, ενώ ήταν και φιναλίστ στον τελικό του Ρότερνταμ,

Παράλληλα ο 43χρονος Ινδός Μποπάνα έγραψε τη δική του ιστορία, καθώς έγινε ο γηραιότερος τενίστας που κατακτά ένα ATP 1000αρι

τουρνουά σε επίπεδο διπλού. 

Αναφορικά με το παιχνίδι, μέχρι και τα μέσα του πρώτου set το παιχνίδι έδειχνε ισορροπημένο, με τους Μποπάνα και Έμπντεν να διατηρούν ένα ισχνό προβάδισμα, καθώς σέρβιραν πρώτοι (2-1).

Στο 4ο game έσπασαν για πρώτη φορά το service των αντιπάλων τους (3-1), και εν συνεχεία διατήρησαν τον έλεγχο του παιχνιδιού, για να κάνουν το πρώτο βήμα για τη νίκη (6-3).

Στο 2o set, το μομέντουμ άλλαξε χέρια, καθώς το δίδυμο Κούλχοφ και Σκάπσκι ξεκίνησε κερδίζοντας τα πρώτα 3 games, έχοντας ήδη ένα break στο ενδιάμεσο (3-0). 

Μποπάνα και Έμπντεν μείωσαν αρκετά τη διαφορά, σβήνοντας το αρχικό break (3-2), όμως με νέο σερί κερδισμένων games, το ζευγάρι του Ολλανδού και του Βρετανού κατάφερε να στείλει το ματς στο super tie-break, για να κριθεί εκεί ο κάτοχος του τίτλου (6-2). 

Εκεί, Μποπάναν και Έμπντεν στάθηκαν πιο ψύχραιμοι και εύστοχοι, και κέρδισαν με επιμέρους σκορ 10-8, για να φτάσουν στη δεύτερη κατάκτηση διοργάνωσης μέσα σε λιγότερο από 3 μήνες. 

The post Indian Wells: Ιστορικός τίτλος για Μποπάνα (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα