Indian Wells: Η ώρα της Μαρίας Σάκκαρη! PAME!

Αντιμέτωπη με μια από τις σπουδαιότερες προκλήσεις της καριέρας της, βρίσκεται η Μαρία Σάκκαρη η οποία θα αντιμετωπίσει την κορυφαία τενίστρια του κόσμου, Ίγκα Σφιόντεκ στον σημερινό μεγάλο τελικό (20:00GR – Novasports) του BNP Paribas Open στην Καλιφόρνια.

Στον 4ο τελικό της σε τουρνουά της σειράς WTA 1000, η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια, θέλει να βάλει το κερασάκι στην τούρτα σε μια φανταστική εβδομάδα στο Indian Wells κατά τη διάρκεια

της οποίας έδειξε να έχει αφήσει πίσω της τα ανεπιτυχή αποτελέσματα των τελευταίων μηνών, επιστρέφοντας στη φόρμα που την έχει καθιερώσει τα τελευταία χρόνια στην ελίτ του παγκοσμίου τένις.

Η Σάκκαρη θα βρει απέναντί της την Ίγκα Σφιόντεκ η οποία έχει χάσει μόλις 18 games στα πέντε παιχνίδια που έχει δώσει μέχρι τώρα στο τουρνουά και δείχνει κυριολεκτικά ανίκητη στην έρημο της Καλιφόρνια…

Αυτή είναι η 6η φορά που θα βρεθούν αντιμέτωπες οι δύο κοπέλες, με τη Σάκκαρη να μετράει 3 νίκες και 2 ήττες στα πέντε προηγούμενα ραντεβού τους, ωστόσο οι νίκες της Πολωνής ήρθαν στις δυο πιο πρόσφατες αναμετρήσεις τους, το 2022 σε Ντόχα και Indian Wells.

Το 2022, Σάκκαρη και Σφιόντεκ αναμετρήθηκαν ξανά στον τελικό του BNP Paribas Open όπου η Πολωνή επικράτησε 6-4, 6-1.

“Είναι εντελώς διαφορετικό ματς τώρα. Η θετική προϊστορία που έχω δεν σημαίνει τίποτα. Είναι η κορυφαία τενίστρια στον κόσμο αυτή τη στιγμή. Θα προσπαθήσω να διατηρήσω αυτό το προβάδισμα αλλά θα είναι πολύ δύσκολο ματς. Το μόνο που ξέρω είναι ότι πρόκειται για μια πολύ καλή τενίστρια όπως κι εγώ και ότι θα παλέψουμε για να κατακτήσουμε τον τίτλο. Είναι ένα απαιτητικό challenge” είπε η Σάκκαρη ενόψει του μεγάλου τελικού.

Η νικήτρια του σημερινού τελικού, θα πάρει 1000 βαθμούς WTA και μια επιταγή ύψους 1.1εκ. δολαρίων!

Αν η Σάκκαρη καταφέρει να πάρει τον τίτλο, θα εξασφαλίσει την άνοδό της στο Νο6 της παγκόσμιας κατάταξης. Διαφορετικά, θα παραμείνει στο Νο9.

Η πορεία της Μαρίας προς τον τελικό

1ος γύρος: bye
2ος γύρος: Ντιάνα Σνάιντερ (5-7, 6-4, 6-0)
3ος γύρος: 20-Καρολίν Γκαρσία (6-3, 6-4)
4ος γύρος: Ντιάν Παρί (6-2, 3-6, 6-3)
Προημιτελικά: 23-Έμα Ναβάρο (5-7, 6-2, 6-4)
Ημιτελικά: 3-Κόκο Γκοφ (6-3, 6-7, 6-2)
Τελικός: 1-Ίγκα Σφιόντεκ (17/03, 20:00GR)

Who will be crowned champion? #TennisParadise | #IndianWells pic.twitter.com/6L8PdC1j2Q

BNP Paribas Open (@BNPPARIBASOPEN) March 17, 2024

WTA BNP PARIBAS OPEN SINGLES DRAW | DOUBLES | SCHEDULE (-10h)

The post Indian Wells: Η ώρα της Μαρίας Σάκκαρη! PAME! appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα