Indian Wells: Επιβλητική πρεμιέρα για Σίνερ (vids)

23:57 8/3/2024 - Πηγή: Tennis24

Ο Γιάνικ Σίνερ συνεχίζει την εξαιρετική χρονιά και στην Καλιφόρνια με τον Ιταλό να παραχωρεί μόλις 3 games στην επιβλητική νίκη κόντρα στον Θανάση Κοκκινάκη με 6-3, 6-0 μετά από μία ώρα και 21 λεπτά εξασφαλίζοντας την πρόκριση στον 3ο γύρο του Indian Wells

Παράλληλα ο Ιταλός παρέμεινε αήττητος μέσα στο 2024 φτάνοντας τις 13 σερί νίκες (13-0), έχοντας κατακτήσει και 2 τίτλους (Μελβούρνη, Ρότερνταμ), ενώ βελτίωσε το ρεκόρ του σε πρεμιέρες (από το 2023) σε 20-1 με τη μοναδική του

ήττα να είναι αυτή στην πρεμιέρα του τον περασμένο Αύγουστο στο Σινσινάτι από τον Ντούσαν Λάγιοβιτς.

Ο Νο3 του κόσμου και περσινός ημιφιναλίστ κέρδισε το 76% των πόντων πίσω από το πρώτο service (22/29) και 72% στο δεύτερο (13/18), έσβησε το μοναδικό break-point του Κοκκινάκη, ενώ από την πλευρά του εκμεταλλεύτηκε τις 4 από τις 6 ευκαιρίες για break. 

Αν και ο Κοκκινάκης απείλησε πρώτος με τον Σίνερ να σβήνει το break κάνοντας το 3-2 διατηρώντας το service του. Στη συνέχεια ο Κοκκινάκης ισοφάρισε σε 3-3, όμως αυτό ήταν και το τελευταίο κερδισμένο του game στο τουρνουά, με τον Σίνερ να κατακτά τα επόμενα 9 games φτάνοντας στη νίκη. 

Στη φάση των “16” ο Σίνερ θα αντιμετωπίσει είτε τον Μπόρνα Τσόριτς, είτε τον Γιάν Λέναρντ Στρουφ που αγωνίζονται μέσα στην ημέρα. 

Στους “16” θα βρεθεί ο επίσης φορμαρισμένος Άλεξ ντε Μινόρ με τον πρωταθλητή του Ακαπούλκο της περασμένης εβδομάδας, να επικρατεί του Ιάπωνας Τάρο Ντάνιελ με 6-1, 6-2 μέσα σε μόλις 58 λεπτά σημειώνοντας την 6η συνεχόμενη νίκη του. Στον επόμενο γύρο ο Αυστραλός και Νο10 του κόσμου θα αγωνιστεί με έναν εκ των Αλεξάντερ Μπούμπλικ και Ξιουτσενγκ Σανγκ. 

Εύκολη νίκη και για τον Φελίξ Οζέρ Αλιασίμ, ο οποίος ξεπέρασε το εμπόδιο του προερχόμενου από τα προκριματικά Γάλλο Κονστάντ Λεστιέν με 6-4, 6-1 και πλέον θα περιμένει στον 3ο γύρο είτε τον κάτοχο του τίτλου, Κάρλος Αλκαράθ, είτε τον Ιταλό Ματέο Αρνάλντι. 

BNP PARIBAS OPEN SINGLES DRAW | DOUBLES DRAW | SCHEDULE (-10h)

The post Indian Wells: Επιβλητική πρεμιέρα για Σίνερ (vids) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα