Forza Φάμπιο και τώρα…Ράφα! – VIDEO

Με μια απίστευτη ανατροπή, ο Φάμπιο Φονίνι επέστρεψε από τους “νεκρούς” για να κερδίσει τον Μπόρνα Τσόριτς και να “τσεκάρει” την παρουσία του στα ημιτελικά του Μόντε Κάρλο κόντρα στον Ραφαέλ Ναδάλ!

Σε ένα ματς είδαμε “συμπυκνωμένη” όλη την καριέρα του “τρελού” Φάμπιο Φονίνι!

Ο 31χρονος Ιταλός ήταν, το λιγότερο, “αναιμικός” στο πρώτο κομμάτι της αναμέτρησης κόντρα στον Μπόρνα Τσόριτς για τα προημιτελικά του Μόντε Κάρλο κερδίζοντας μόνο το ένα από τα πρώτα εννιά(!) games του αγώνα με συνέπεια να υπολείπεται με σετ

και break του αντιπάλου του.

Ωστόσο, μόλις κατάφερε να σπάσει το σερβίς του Κροάτη στο δεύτερο σετ, πήρε κυριολεκτικά “φωτιά” βάζοντας και το κοινό στην εξίσωση του αγώνα για να πετύχει μια απίστευτη ανατροπή από το 1-6, 0-2 στο τελικό 1-6, 6-3, 6-2 και να προκριθεί για πρώτη φορά στην καριέρα του στα ημιτελικά της σπουδαίας αυτής της διοργάνωσης όπου τον περιμένει το υπέρτατο τεστ του Ραφαέλ Ναδάλ!

Από το δεύτερο σετ και μετά, ο Ιταλός μας παρέδωσε μια απίστευτη παράσταση χωμάτινου τένις χρησιμοποιώντας την “καλλιτεχνική” του φύση στο άθλημα με τρομερή ποικιλία χτυπημάτων που σήκωσαν στο πόδι το Μόντε Κάρλο και εντέλει του έδωσαν μια κοπιαστική μεν, απολαυστική δε νίκη!

Και όλα αυτά ενώ στα εννιά πρώτα games πραγματικά παρέπαιε όντας εντελώς εκτός κλίματος με συνέπεια όλα να δείχνουν πως ο Μπόρνα Τσόριτς θα είχε ένα από τα ευκολότερα απογεύματα της καριέρας του που θα έκρινε την πρόκριση στα ημιτελικά ενός Masters!

Ωστόσο, ο Φονίνι είναι ένας παίκτης ψυχολογίας που του αρκεί μια “σπίθα” για να πάρει “φωτιά” και να αρχίζει να κάνει πράγματα που σε αφήνουν με το στόμα ανοικτό με το δεδομένο άφθονο ταλέντο που διαθέτει.

Στο τέλος, θριάμβευσε και πλέον θα πρέπει να μαζέψει και τα κουράγια του για τον Σαββατιάτικο ημιτελικό με τον Ναδάλ που μόνο εύκολος δεν θα είναι, έχει όμως κερδίσει στο παρελθόν τον Ισπανό στο χώμα…

Παρασκευή, 19/4: Προημιτελικοί Monte Carlo Masters

Lajovic (Serbia) beat Sonego (Italy) 6-3 7-5
Medvedev (Russia) beat Djokovic (Serbia) 6-3 4-6 6-1
Nadal (Spain) beat Pella (Argentina) 7-6(1) 6-3
Fognini (Italy) beat Coric (Croatia) 1-6 6-3 6-2

MONTE CARLO MASTERS SINGLES DRAW | OOP (-1h) | TV SCHEDULE

Κώστας Αϊτάκης

The post Forza Φάμπιο και τώρα…Ράφα! – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα