Τζόκοβιτς: “Θα είμαι έτοιμος στο Ρολάν Γκαρός” – VIDEO

Με διάθεση να αφήσει γρήγορα πίσω του την ήττα από τον Ντανίλ Μεντβέντεφ εμφανίστηκε ο Νόβακ Τζόκοβιτς στη συνέντευξη τύπου που ακολούθησε του αγώνα επισημαίνοντας ότι στόχος του είναι να τα πάει καλά στο Ρολάν Γκαρός!

Έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε τον Νόβακ Τζόκοβιτς απίστευτα σταθερό στην απόδοσή του και με τεράστιο κίνητρο στο παιχνίδι σε κάθε ματς που αγωνίζεται ανεξαρτήτως τουρνουά.

Στις δηλώσεις του μετά την ήττα του στα προημιτελικά του Μόντε Κάρλο από τον Ντανίλ Μεντβέντεφ έδωσε μια νέα

οπτική στις προτεραιότητές του που είναι τα Grand Slams!

Ο 31χρονος τενίστας επισήμανε πως ο μεγάλος του στόχος είναι να είναι έτοιμος για το Γαλλικό Όπεν και εμφανίστηκε απόλυτα αισιόδοξος ότι θα το πετύχει!

“Ο μεγάλος στόχος αυτής της περιόδου είναι ο Ρολάν Γκαρός και όλοι περιμένουν από μένα, μεταξύ των οποίων και εγώ, να παίζω το καλύτερο μου τένις τότε” ανέφερε ο Νόλε.

“Το Μόντε Κάρλο ήταν απλά το πρώτο μου φετινό τουρνουά στο χώμα και απομένουν πολλά σε ολόκληρη τη σεζόν. Μπορεί να μην έχω τη συνέπεια που είχα πριν από τέσσερα, πέντε χρόνια, την έχω όμως στα Slam και για μένα αυτό είναι σημαντικό” πρόσθεσε.

Ο δυνατός αέρας στο Μόντε Κάρλο επηρέασε το παιχνίδι του.

“Είναι δύσκολο να βρεις ρυθμό όταν οι ριπές του αέρα αλλάζουν κατεύθυνση σχεδόν ανά game. Ο Ντανίλ είναι εξαιρετικός τενίστας. Το backhand του είναι “βράχος” και σου έρχεται χαμηλά και βαθιά ενώ και το σερβίς του είναι πολύ καλό” κατέληξε επαινώντας τη ραγδαία βελτίωση του Ρώσου τους τελευταίους μήνες.

Κώστας Αϊτάκης

The post Τζόκοβιτς: “Θα είμαι έτοιμος στο Ρολάν Γκαρός”VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα