Forza Cecchinatto!

Ο Μάρκο Τσετσινάτο κατέκτησε τον παρθενικό τίτλο καριέρας του στο χωμάτινο τουρνουά της Βουδαπέστης επικρατώντας του επίσης πρωτάρη σε τελικούς Τζον Μίλμαν!

Ο 25χρονος Ιταλός τενίστας πέρασε τη δική του εβδομάδα-όνειρο στη Βουδαπέστη!

Από το Νο92 του κόσμου και δίχως να έχει κατάταξη στο ταμπλό, ελάχιστοι θα περίμεναν να φτάσει μέχρι το τέλος του δρόμου μέχρι και στο “αδύνατο” ταμπλό της Βουδαπέστης.

Ωστόσο, ο Τσετσινάτο έκανε το “θαύμα” του και νικώντας παίκτες όπως οι Τζουμούρ, Στρουφ, Σέπι και στον τελικό τον Τζον Μίλμαν με 7-5, 6-4, πήρε την πρώτη του κούπα, στην καλύτερη φυσικά

στιγμή της καριέρας του!

Για να τα λέμε όλα, εξαρχής ο Τσετσινάτο ξεκίνησε από πιο ευνοϊκή θέση μιας και ο Μίλμαν αναγκάστηκε να παίξει δύο αγώνες σε μια μέρα, αφού είχε μείνει σε εκκρεμότητα ο δεύτερος ημιτελικός της διοργάνωσης κόντρα στον Αλιάζ Μπέντενε που κρίθηκε σε τρία εξαντλητικά σετ (2-6, 7-6(3), 7-6(5) ενώ έσωσε και τρία match point!

Ο Αυστραλός έδωσε πάντως τη μάχη του και μάλιστα προηγήθηκε με 4-1 στο δεύτερο πριν έρθει το τελικό κρεσέντο πέντε αναπάντητων game του Τσετσινάτο για να κλείσει τον αγώνα και τον τίτλο!

Υπάρχει ιταλικό τένις και πέραν του Φάμπιο Φονίνι!

Κώστας Αϊτάκης

The post Forza Cecchinatto! appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα