Η κλήρωση του BMW Open στο Μόναχο

Την ερχόμενη εβδομάδα, εκτός από το Estoril Open στο οποίο θα αγωνιστεί ο δικός μας Στέφανος Τσιτσιπάς, θα διεξαχθούν ακόμη δυο 250αρια τουρνουά σε Μόναχο και Κωνσταντινούπολη. Παρακάτω η κλήρωση του BMW Open στην Γερμανία…

Με την συμμετοχή του Αλεξάντερ Ζβέρεφ να ξεχωρίζει στην διοργάνωση, θα διεξαχθεί την ερχόμενη εβδομάδα το BMW Open του Μονάχου, του οποίου τον τίτλο κατέκτησε πέρσι ο νεαρός Γερμανός.

Ο υπερασπιστής μόνο εύκολη δουλειά

δεν θα έχει φέτος αν θέλει να υπερασπιστεί το περσινό του τρόπαιο, αφού στα χωμάτινα courts του Μονάχου θα δώσουν το παρών αυτήν την εβδομάδα μεταξύ άλλων και οι πολύ καλοί στο χώμα, Γκαέλ Μονφίς, Μπαουτίστα Άγκουτ, Φάμπιο Φονίνι, Χιόν Τσανγκ και Φιλίπ Κολσράιμπερ.

Το Σάββατο πραγματοποιήθηκε η κλήρωση της διοργάνωσης, στην οποία μετέχει και ο Κύπριος πρωταθλητής Μάρκος Παγδατής, ο οποίος κάθε άλλο από ευνοϊκή κλήρωση δεν είχε στο τουρνουά.

Πιο αναλυτικά, ο Μάρκος καλείται στον 1ο γύρο να αντιμετωπίσει τον Γερμανό Γιανίκ Χάνφμαν, Νο121 στην παγκόσμια κατάταξη της ΑΤΡ, ο οποίος αγωνίζεται με Wild Card στο τουρνουά της πατρίδας του και θεωρείται αρκετά υπολογίσιμος αντίπαλος.

Σαν να μην έφτανε αυτό, ο Παγδατής αν προκριθεί το υψηλό εμπόδιο του περσινού φιναλίστ στο Γκστάαντ της Ελβετίας, θα αντιμετωπίσει το Νο1 του ταμπλό και υπερασπιστή του τίτλου, Αλεξάντερ Ζβέρεφ, Νο3 στον κόσμο!

Ο νεαρός “Σάσα” έχει bye στον 1ο γύρο, ενώ αν περάσει τον Παγδατή ή τον Χάνφμαν, θα παίξει πιθανότατα με τον συμπατριώτη του και αρκετά φορμαρισμένο τον τελευταίο καιρό Γιάν Λέναρντ Στρουφ, στην φάση των “8”.

Πιθανό αντίπαλο στον ημιτελικό ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ θα έχει τον Νοτιοκορεάτη Χιόν Τσανγκ, ο οποίος είναι Νο4 στο ταμπλό και αγωνίζεται για πρώτη φορά φέτος στο χώμα, στην clay court season, προερχόμενος από τραυματισμό στο πόδι του.

Ο Τσανγκ με την σειρά του θα έχει αντίπαλο στον 2ο γύρο τον Μιχαήλ Κουκούσκιν, ενώ στα προημιτελικά θα βρει απέναντί του έναν εκ των Γκαέλ Μονφίς και Φλόριαν Μάγιερ. Με τον Γάλλο να έχει μια μεγάλη περιπέτεια με τις ρακέτες του στο αεροδρόμιο του Μονάχου.

Στο κάτω μέρος του ταμπλό, Νο2 είναι ο Ρομπέρτο Μπαουτίστα Άγκουτ, ο οποίος όμως είχε κακή κλήρωση στο BMW Open. Αυτό, γιατί ο Ισπανός στον 2ο γύρο θα αντιμετωπίσει τον επικίνδυνο “χωματά” Κάσπερ Ρουντ, πριν από το ντέρμπι των προημιτελικών με τον Γερμανό Φιλίπ Κολσράιμπερ.

Στα ημιτελικά, ο Μπαουτίστα πιθανόν να αντιμετωπίσει τον Φάμπιο Φονίνι, ο οποίος όμως έχει στο braacket του το Νο3 του ταμπλό, αλλά αρκετά ντεφορμέ τον τελευταίο καιρό, Ντιέγκο Σεμπαστιάν Σβάρτζμαν.

Ο “Fogna” έχει επίσης δύσκολη κλήρωση, αφού στον 1ο γύρο θα αντιμετωπίσει τον συμπατριώτη του και σε πολύ καλή κατάσταση Μάρκο Τσετσινάτο, ενώ στον 2ο γύρο θα τεθεί αντιμέτωπος με τον Γκουίντο Πέγια ή τον Μαρτόν Φούτσοβιτς, πριν από έναν ενδεχόμενο προημιτελικό με τον Αργεντινό Σβάρτζμαν.

Πιθανοί προημιτελικοί

Α.Ζβέρεφ-Γ.Λ.Στρουφ

Τσανγκ-Μονφίς

Φονίνι-Σβάρτζμαν

Μπαουτίστα Άγκουτ-Κολσράιμπερ

BMW OPEN DRAW l OOP (-1h)

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Η κλήρωση του BMW Open στο Μόναχο appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα